Ben jij een fanatieke sportvisser en vang je geregeld een mooie vis of maak je iets bijzonders mee dat je met je medevissers wilt delen? Mail dan je verhaaltje, mening, belevenis, vangstfoto of vakantiekiekje naar de redactie van Beet! We krijgen geregeld leuke inzendingen en daar krijgen we er nooit genoeg van!

Deze inzendingen kwamen al voorbij in de rubriek Klim in de Pen…

Opmerkelijke vangsten

In deze rubriek kwamen al veel opmerkelijke vangsten voorbij. Wat dacht je van de zware graskarper van Thijs Mullink in de vorige rubriek? Of de grote roofblei/winde hybride van Jurgen Savels? En de vorige inzending van Edwin Warnier die een kleine meerval haakte die halverwege werd gepakt door een grotere meerval?

Gebeurtenissen die je nooit meer vergeet…laat het ons weten!

Ook meedoen?

Wil je ook een keer in deze rubriek? Dat kan! Je hoeft beslist geen hengelsportjournalist of schrijfwonder te zijn om avonturen mee te maken aan de waterkant. Een vreemde vis tijdens de vakantie; een spectaculaire vissoort vlakbij huis, een bijzondere ontmoeting met een bever, of een beest wat er met jouw boilies vandoor gaat, of gewoon een paar mooie vangsten… Laat het ons weten of schrijf het van je af!

De Beet is er voor elke sportvisser en daarom zijn we er ook voor jou. Mail ons op adres info@publishinghouse.nl en wie weet sta jij snel op Beet.nl!

Klim in de Pen!