Save the date! Op zaterdag 22 juni gaan we samen in gesprek over de toekomst van de sportvisserij. Heb jij ideeën over wat er allemaal beter zou kunnen in de georganiseerde hengelsport? Schrijf je dan snel in voor de speciale themadag!

De sportvisserij staat er anno 2019 heel behoorlijk voor in Nederland. Om ervoor te zorgen dat het goed blijft gaan met de sportvisserij, willen we samen met sportvissers, bestuurders en vrijwilligers van hengelsportverenigingen vooruitkijken naar de toekomst. Wat kan beter? Wat moet anders? Welke kansen liggen er en voor welke bedreigingen moeten we uitkijken?

Programmapunten themadag toekomst van de sportvisserij

Om een indicatie te krijgen van de hot items is een enquête gehouden onder sportvissers en verenigingsmensen. Op basis daarvan is een programma samengesteld waarin onder meer de volgende vragen aan bod komen: Wat heeft de sportvisserij de samenleving te bieden en hoe houden we maatschappelijk draagvlak voor de hengelsport? Willen we al het viswater in één landelijke lijst of juist niet? Hoe gaan we om met veranderende visstanden en de beroepsvisserij? Hoe krijgen we de jeugd naar de waterkant?

Toekomst van de sportvisserij - Sportcentrum Papendal.

Sportcentrum Papendal.

Laat je stem horen!

Dit alles en nog veel meer gaan we samen bespreken en bediscussiëren op de themadag ‘Toekomst van de sportvisserij’. Kom dus langs op 22 juni in Papendal en laat je stem horen! De resultaten van deze themadag zullen direct invloed hebben op het nieuwe beleid van Sportvisserij Nederland. Voor alle deelnemers is een lunchbuffet en na afloop een presentje beschikbaar. Enthousiast geworden? Schrijf je dan snel in via www.sportvisserijnederland.nl. Wees er snel bij: er is in het congrescentrum Papendal bij Arnhem plaats voor maximaal 250 deelnemers.

Bekijk hier de video-oproep voor deze dag:

Bekijk ook:
https://beet.nl/green-deal-sportvisserij-loodvrij/
https://beet.nl/komende-zaterdag-topsportgala-sportvisserij-nederland/
https://beet.nl/sportvisserij-nederland-paviljoen-ed-en-marco-op-visma-2018/