Tot en met 31 december 2021 (Oudjaarsdag) kun je nog profiteren van een flinke 15% korting op nagenoeg alle materialen bij Wesdijk Hengelsport. Met de huidige temperaturen kun je nog lekker blijven vissen, maar ook al zit je reeds bij de kachel met je hengels in het vet, dan nog kun je voordelig inslaan voor het komende seizoen…

Vrijwel alle Yuki strandhengels leverbaar!

Verversen

Zitten je molens nog goed in de lijn, of kan dat ververst of verlengd worden? Over molens gesproken; er zijn vele soorten: karpermolensspinmolenszeemolensfeedermolensvrijloopmolensbig pit molensbootmolensstrandmolensreels en baitcasters en centrepins. Om zo plezierig en goed mogelijk te vissen kies je de juiste molen voor de juiste visserij, en dat kan op dit moment met die 15% korting wel eens het juiste moment zijn voor de aanschaf.

De Westin W6 Finesse Texas & Carolina is bij uitstek de roofvishengel voor het licht vissen met softbaits, zoals creature baits, Texas & Carolina stijl: klik hier.

De Abu Garcia Revo MGX 2 – High Speed baitcaster: klik hier. 

Komend jaar toch eens met de centrepin aan de gang? Kijk dan zeker even naar de Okuma Sheffield.

Kortingsprijs

Naast de korting krijg je bij aankoop van 69 euro of meer een gratis vismuts. Aankopen kennen een snelle verzending zodat je snel over je nieuwe spulletjes beschikt. Kijk even naar de uitzonderingen waarbij geen 15% korting geldt en blader door de webshop op zoek naar de kortingsprijs van jouw favoriete hebbedingen.

De Daiwa Caldia LT met korting of de Penn Fierce III Liveliner met korting?

 

Bezoek de barstensvolle webshop met nog een paar dagen die extra korting: klik hier.