De controller is al enige tijd een gekende werpdobber die met name door karpervissers gebruikt wordt voor de oppervlaktevisserij. Dankzij het gewicht van de werpdobber kun je bijvoorbeeld broodkorsten, (drijvende) pellets of kattenbrokken op grotere afstand aanbieden. Korum voegt er nu een eigen versie aan toe met de Surface Bomb.

Vangen op afstand…

 

Watergewicht

Het leuke van de Surface Bomb van Korum is dat het werpgewicht wordt bepaald door water. Inderdaad, net als bij de ouderwetse buldo, kun je door het toevoegen of weglaten van water, het werpgewicht bepalen van de Surface Bomb. Hiermee wordt de Bomb een veelzijdige werpdobber met een veelheid aan werpgewichten!

Twee maten…

 

Zomer en winter

De Surface Bomb en andere controllers worden met name voor de zomervisserij ingezet, maar ook buiten het zomerseizoen kun je deze inzetten, bijvoorbeeld op ondiep water in voorjaar, herfst en winter. Ook kun je natuurlijk een scala aan aassoorten gebruiken naast de bekende broodkorsten en drijvende kattenbrokken.

 

 

Twee maten

De Surface Bomb verschijnt in twee verschillende maten in een camo en fluo kleur met een quick change systeem. Dankzij de vorm en de gewichtsverdeling werpt hij precies en ‘weight forward’. Klik hier voor meer details.

Klik hieronder om een filmpje te bekijken.