Het merk Korum bestaat 20 jaar en als er iets is wat het merk op de kaart gezet heeft dan is het wel de luggage. Wanneer je de slimme toepassingen ziet die Korum op het gebied van tassen, draagsystemen en rugzakken heeft ontwikkeld, waarbij elke vierkante centimeter aan ruimte efficiënt benut wordt, dan zie je die 20 jaar ervaring ook terug. Al die ervaring en knowhow zit ook in de Transition range van het merk.

Hoeveel ruimte heb jij nodig voor al je visspullen?

 

Strenge eisen

De Transition range omvat rugzakken, tassen, pouches, carryalls en foedralen. De serie is gemaakt onder strenge eisen van functionaliteit, transport, styling en gebruiksgemak. Gemaakt van supersterk 600D materiaal, lichtgewicht ‘jacquard’ Ripstop buitenvakken en met storm- en watervaste delen op de vitale plekken.

De meeste sportvissers die niet puur voor het karpervissen gaan, kiezen als transportmiddel voor hun materiaal, voer, aas en kleinmateriaal een rugzak of makkelijk draagbare tas of carryall bij een paar uurtjes of een dagje vissen.

Uit de Transition range pikken we voor deze doelgroep vier mogelijkheden: de Ruckbag, Daypack, Rucksack en Fold-a-Sack.

  De unieke Fold-a-Sack biedt enorm veel mogelijkheden.

 

Fold-a-Sack

De Fold-a-Sack is een geval apart. Het is een lage tas die je in twee helften kunt uitklappen. Sommigen kiezen voor deze omdat hij makkelijk onder een stretcher past, en toch veel bagage kan stouwen. De (dichtgevouwen) afmetingen bedragen 45 x 36 x 27 cm. De inhoud is compatible met de gekende ITM en Transition pouches en tasjes van Korum waarmee je deze kunt indelen. Zoals bij veel van de Transition systemen is ook de Fold-a-Sack uitgevoerd met klittenband bevestigingen en D-loops met karabijnhaken, zodat je eenvoudig ook accessoires als schepnet, onthaakmat en andere zaken kunt ‘aanhaken’ aan je tas. Dankzij de comfortabele schouderriemen draag je deze Fold-a-Sack gewoon als een rugzak op je rug.

Klik hier voor meer info.

De handige Ruckbag met een harde waterdichte (onder)zijde.

 

Had je niet verwacht he? Ook je stoel kun je ophangen aan deze Ruckbag…

 

Ruckbag of Rucksack?

De Ruckbag is een rugtas die net als veel andere Transition producten multifunctioneel is uitgevoerd. Je kunt er dus ook weer je ITM en andere kleinere Transition pouches en accessoires in opbergen, en door de D-loops en klittenband je net, banksticks en onthaakmat aanhaken, maar de Ruckbag is meer dan dat. Met zijn afmetingen van 48 x 45 x 26 cm is ook deze weer zeer laag ontworpen, met een waterdichte kunststof zijde die je plat op de grond plaatst. Hierdoor opent zich een zee van ruimte die je overzichtelijk en simpel toegang geeft aan al je tasjes en materialen. Door de unieke ‘chair-carrying straps’ kun je ook je stoeltje bevestigen aan deze Ruckbag, en dan komen heel veel sportvissers al bijzonder compleet aan de waterkant!

Klik hier voor meer info.

De fraaie Rucksack…

De Rucksack kent drie buitenvakken…

 

De Rucksack

Na de Ruckbag komt de Rugsack. Ook deze ziet er zeer compact uit. De afmetingen van 52 x 30 x 39 cm verraden echter dat je er heel wat in kwijt kunt. De bovenste afdichting geeft directe toegang tot het hoofdcompartiment, terwijl de opbouw met drie buitentassen ook hier de mogelijkheid biedt om gerichte specifieke materialen in op te slaan, zodat het overzichtelijk blijft en je makkelijk voer, aas, kleinmaterialen, tasjes en pouches en grotere materialen gescheiden kunt opbergen. Uiteraard is deze ook weer voorzien met klittenband loops en D-loops om extra materialen mee te kunnen nemen.

Klik hier voor meer info.

 

De Daypack met de koelruimte in het bovenste vak.

 

Daypack

De laatste van dit kwartet heet Daypack en deze is bedoeld voor korte sessies met zo licht mogelijke bagage. Voor een paar uurtjes vissen is dit de meest compacte van het stel met zijn 30 liter inhoud. De afmetingen bedragen dan ook 35 x 25 x 38 cm. Alles zit echter prachtig en waterdicht opgeborgen, en de bovenste etage van deze Daypack is een geïsoleerde afdeling voor het koel houden van je aas, je eten of je drinken. Naast de ruime hoofdcompartiment is er een buitenvak aan de voorzijde die compatible is met Transition tasjes en pouches. Ook deze Daypack is voorzien van D-loops en karabijnhaken, klittenband, alsmede een ‘Transition holster’ waar je eenvoudig de Transition onthaakmatten aan kunt bevestigen.

Klik hier voor meer info.

Voor alle details bekijk je natuurlijk de Nederlandstalige catalogus 2021 van Korum! Klik op de afbeelding.