De 4 en 5 inch grote Dragonfly 4 PRO en Dragonfly 5 PRO van Raymarine zijn niet alleen betrouwbare fishfinders, maar ook ideale partners voor gebruik op kleinere vaartuigen zoals de rubberboot, bellyboot, kajak of zelfs voerboot. Kijk je naar de prijs, dan is het verrassend wat je hiervoor terugkrijgt.

De kleinste PRO 4 is slechts 19 cm hoog en 15 cm breed.

 

DownVision

Met een superscherpe CHIRP sonar; eenvoudige bediening met drie toetsen; temperatuursensor; splitscreen mogelijkheden en een ultrabrede kegel voor ondiep water, is het geen wonder dat je deze kleine Dragonflies op veel bellyboten ziet. Met de CHIRP DownVision identificeer je gemakkelijk vis en structuren met sonarbeelden van fotokwaliteit, die je bovendien via de weersbestendige HD-kleurendisplay vanuit elke kijkhoek een prima beeld voorschotelt.

Ook rechtstreeks op je smartphone.

 

Wi-Fish app

Dankzij de mobiele Wi-Fish app van Raymarine bieden deze PRO apparaten nog een leuk extraatje; hiermee verschijnen de beelden niet alleen live op je smartphone (of tablet), maar je kunt ze ook terugspoelen en doorsturen naar je pc of naar je vrienden om ze jaloers te maken.

 

Klein

De kleinste PRO 4 heeft de afmetingen 19,1 x 15,3 x 7,3 cm. Naast de 4 en 5 is er ook een 7 (inch) model van de Dragonfly PRO. Je kunt kiezen uit diverse kaarten om te gebruiken op je Dragonfly PRO.

Klik hier voor meer informatie.

Een mooie praktische uitleg van de Dragonfly PRO 4 vind je op onderstaande video van karpervisser Ferenc van de Vorstenbosch.