Ergens halverwege september zal er aan de zijkant van de vestiging van witvisspecialist en allround hengelsportwinkel Hennie Kruidenier Hengelsport in Haaksbergen een roofvisafdeling worden geopend. Zaakvoerder Paul Keizers is er erg mee in zijn nopjes, want er wordt hard gewerkt en de contouren worden al goed zichtbaar!

Paul Keizers en kompanen timmeren lekker aan de weg.

Echte vangers…

 

Sterke merken

Deze roofvisafdeling wordt bereikbaar via de hoofdingang van de winkel aan de Spoelsterstraat 45, en zal 250 m² groot worden. Alle grote merken zullen hier verkrijgbaar zijn. Om er enkele te noemen: Spro, Westin, Rapala, Fox Rage, Salmo, Keitech, Reins. Rozemeijer, Abu, Berkley, Savage Gear, Scotty,  Gunki, Ondex Quantum Veltic Gamakatsu, Mr. Pike, Dragon, Lew’s, Shimano, Daiwa, Strike pro, Molix en Lieblingsköder.

Ook Shimano kun je er volop aantreffen.

Dit is geen piano, maar een toonbank in wording…

 

Witvisuitbreiding

Ook zal het witvissegment, dat al zeer sterk en omvangrijk is, worden uitgebreid en verbeterd. Zo is ere en shop-in-shop van Preston Innovations (van ongeveer 25 m²) met Korum, Preston en Sonubaits producten. Ook het gehele assortiment van Guru (N-Gauge feeder serie!), Matrix en Sensas (mooie vaste stokken!) is er te bewonderen. Natuurlijk kun je hier ook al het benodigde voer, aas en pellets verkrijgen.

Drennan en Sensas: topmerken…

Volop aas, pellets en voer…

Geen wonder dat er nogal wat trouwe bezoekers langs de waterkant staan…

 

Meer weten? Klik hier voor meer informatie.