Boostconcept van Shimano

Shimanos JDM kunstaas heeft wereldwijd een zeer goede reputatie op het gebied van kwaliteit, innovatie en effectiviteit. De exclusieve Shimano technologieën die in de ontwerpen zijn verwerkt, zijn onder meer het revolutionaire Flash Boost voor constante opflitsende actie die een plug tot leven wekt, Scale Boost 3D afwerking om het kunstaas een levensecht en realistisch uiterlijk te geven, Jet Boost systeem voor ultieme werpeigenschappen en Jerk Assist Balancer systeem voor meer stabiliteit. Features die zijn ontwikkeld met als doel dat jij meer vis vangt!

Japans kunstaas met high end technologieën.

Het gebruik van kunstaas met Flash Boost technologie vergroot de kans op actie, vooral in helder water, bij het vissen op heldere dagen of aan de oppervlakte. Het constante flitsen van het kunstaas is vaak onweerstaanbaar voor jagende rovers. Jet Boost zorgt voor meer afstand en nauwkeurigheid. Hiermee kun je nieuwe gebieden en stekken bevissen die de meeste vissers niet kunnen bereiken. En je kunt er zeker van zijn dat zodra jouw kunstaas het water raakt, het gewicht weer teruggaat naar de perfecte positie om het kunstaas uit te balanceren.

Het gebruik van kunstaas met Scale Boost geeft eveneens veel voordelen. Je kunt de aasvissen exact imiteren (match the hatch) en jouw kunstaas direct in de school met aasvissen werpen of het individueel vissen om een aanval uit te lokken van een roofvis.

|> SHIMANO