Nu de ‘zomertijd’ zowat is aangebroken, gaat het feest voor de zeevissers pas echt goed los. Ging het in de winter nog vooral om ‘ver inwerpen’; de zomervis zit vaak niet ver uit de kant. Tijd dus voor de beach feeders! Wesdijk heeft een mooie in de aanbieding met de DAM Steelpower Beach Quiver…

Twee toppen

De Beach Quiver  van DAM is de ideale strandhengel voor achter de branding, waar je bijvoorbeeld prima zeebaars, bot en tong kunt verschalken. Of je gaat ermee naar Noordzeekanaal of de Sluisjesdijk bij de Nieuwe Waterweg, waar weliswaar geen branding is, maar wél een maaltje vis te krijgen is op een mooie lichte hengel. De Dam Steelpower Beach Quiver is gemaakt van hoogwaardig carbon en voorzien van Fuji geleideogen. Deze hengel wordt door Wesdijk Hengelsport geleverd met twee losse ‘feedertoppen’.

 

Een prachtige lichte combi, deze twee van DAM.

Lachend de zomer door

Zoek je de perfecte molen bij dit mooie lichte setje, dan is een middenmaat Penn of de nieuwe DAM Quick 5 LC een gouden combinatie. Met dit tweetal heb je een heerlijke set om de rest van het jaar lachend mee door te komen. Kijk voor meer inspiratie op de webshop van Wesdijk of laat je voorlichten door de specialisten in de winkel!

Team Wesdijk helpt je op weg.