Accommodaties van VVP Verhuur/Visserslust die erg in trek zijn bij de vissers zijn de woonboten. De boten ‘Elck syn sin’ en ’t Stekkie’ liggen in de Zuidplas met een prachtig uitzicht over het water. Vanaf de steigers die in het water reiken, kunnen de hengels zo uitgeworpen worden. Al jaren achter elkaar worden er in de zomer vele soorten vissen gevangen.

 Vissen bij daglicht en duisternis op de accommodaties van VVP/Visserslust in Vinkeveen.

Woonboot

Zo ook door Michel Liebregts en Jeroen Willems. Deze karpervissers komen al jaren bij VVP Verhuur/Visserslust in Vinkeveen. Al een aantal zomers achter elkaar hebben zij het erg naar hun zin wanneer ze in de woonboot Elck syn sin verblijven. Ook dit jaar hebben zij met succes kunnen vissen en grote karpers kunnen haken. De grootste woog zeventien kilogram. Michel en Jeroen vertellen graag over hun ervaringen op de Vinkeveense Plassen.

Er zwemmen nog wel grotere, wie weet volgend jaar…

Zuidplas

“Wij hebben het bij VVP Verhuur/Visserslust al jaren erg naar onze zin. De woonboot ligt voor ons mooi aan het water om te vissen. Wij vinden het een super locatie! Je kijkt zo over de Zuidplas. Dit geeft veel mogelijkheden om te vissen. De Vinkeveense Plassen vinden we een prachtig water om in te karperen. We waren dan ook erg blij met die mooie vis van zeventien kilogram!”

Michel en Jeroen vissen vanaf de woonboot ‘Elck syn sin’…

“Wij vissen hoofdzakelijk op karper, dat vinden we het mooist. De Vinkeveense Plassen is de juiste plek om ze te vangen. Wij hebben met succes verschillende karpers kunnen vangen. Maar of dat de grootste zijn van de Vinkeveense Plassen? Een karper van zeventien kilogram is groot, maar er zwemmen er nog veel meer, en waarschijnlijk ook grotere. Wie weet vangen we volgend jaar een nóg grotere. Het blijft altijd spannend wat je vangt!”

Wil jij ook net zoals Michel en Jeroen genieten aan het Vinkeveense water? En net zoveel karpers of andere soorten vissen vangen? Neem dan contact op met VVP Verhuur/Visserslust voor de mogelijkheden. Er zijn naast de woonboten meerdere accommodaties om uit te kiezen!

 

VVP Verhuur/Visserslust

Baambrugse Zuwe 196-200

3645 AM Vinkeveen

Tel. +31 (0)294 – 293 473

Mobiel: +31 (0)6 – 520 255 55
E-mail: info@vvpverhuur.nl

Website: www.vvpverhuur.nl