Aan de range wedstrijd- en karpervijverleefnetten van Rive is dit jaar een rond model toegevoegd. Deze Rive Bourriche Ronde heeft een ronde opening van 50 cm breed zodat ook vissen van formaat gemakkelijk in het net te plaatsen of er weer uit te halen zijn.


De laatste paar ringen van dit leefnet zijn extra versterkt, de laatste drie ringen zijn ook kleiner en voorzien van twee handvatten wat het wegen, fotograferen en weer terugzetten van de vissen in het viswater zal bespoedigen.

Het rechthoekige Bourriche Competition leefnet beschikt over beschermde en verzwaarde ringen, door de goede kwaliteit mesh een leefnet dat lang mee zal gaan.

De Bourriche Match, met eveneens een opening van 45 x 35 cm, is vervaardigd van twee soorten net, een zeer fijn en donker gekleurd mesh onderaan waarmee de vissen tegen stress beschermd worden en daarboven een net met ruimere mazen zodat het water goed door kan stromen.

De Bourriche Carp en Bourriche Super Carp leefnetten hebben een opening van 50 x 40 cm en zijn vervaardigd van zeer fijn mesh materiaal en voorzien van versterkte ringen. Afhankelijk van het model zijn de Rive leefnetten te verkrijgen in lengtes vanaf 2,50 tot en met 4 meter.

Alle Rive leefnetten zijn voorzien van een bevestiging met schroefdraad die onder een hoek van 180 graden omhoog of omlaag gezet kan worden. Je kunt het leefnet zo direct onder de voor jou ideale hoek plaatsen.

Website: www.rive-france.com.