De lichtgewicht 70 pk buitenboordmotor van Yamaha biedt onovertroffen veelzijdigheid en is perfect voor de aandrijving van een breed scala aan boottypen, zodat dit model zich even goed thuis voelt in de werkomgeving als in de plezierige wereld van recreatie, watersport en natuurlijk de hengelsport.

Voor plezierboten, werkboten of visboten! 

Zestienklepper

Voor schonere prestaties, een zo laag mogelijk brandstofverbruik en gemakkelijk starten beschikt de krachtige zestienkleppen SOHC motor over elektronische brandstofinspuiting (EFI) en Yamaha’s unieke PrimeStart systeem. Compatibiliteit met de digitale netwerkmeters van Yamaha zorgt daarnaast voor precieze besturing en controle. Het Power Trim- en Tiltsysteem heeft een groot bereik, als optie is ook een Tilt Limiter systeem beschikbaar. De Yamaha F70 beschikt over een krachtige dynamo en een robuuste en compacte motorkap uit één stuk.

Met een efficiënt Power Trim- en Tiltsysteem…

Duurzaam vermogen

Voor ontspanning, plezier of zwaar beroepsmatig gebruik, de opwindende 70 pk levert een uitgebalanceerd pakket aan lichtgewicht duurzaam vermogen. Voor technische specificaties en prijzen: klik hier. 

Een krachtige betrouwbare partner.