Als dat geen mooie prijs is: een AERO X7 feederhengel als prijs voor deze Like & Share actie van Shimano. Om precies te zijn de AERO X7 11ft Precision Feeder ter waarde van € 329,95. Lees hieronder wat je moet doen om in aanmerking te komen!

Een populaire serie feederhengels… 

 

Topspecificaties

De Aero X7 serie bestaat uit verschillende feederhengels vanaf een 9ft (2.74 m) Finesse Feeder tot aan een 13ft (3.96 m) Distance Power feeder. Deze feeders nemen het op tegen de beste hengels in de markt; alle technische specificaties bij elkaar opgeteld maken de X7 hengels tot iets speciaals.

Denk aan de extreem lichtgewicht, sterke en ultra reactieve High Modulus Carbon + HPC + Nanosheet blanks, de mogelijkheid om het handdeel te verlengen voor extra werpvermogen op de langere Distance modellen en spliced topdelen (in plaats van standaard carrier deel in combinatie met losse feedertopjes) voor een naadloze integratie.

Finesse

De geleideogen op de langere modellen zijn gekozen om de optimale werpeigenschappen te garanderen en bij de lichtere modellen is gekozen voor extreem lichte maar sterke duurzame anti-tangle geleideogen om met de ultieme finesse te kunnen vissen. De oogstrelende subtiele ‘cosmetics’ maken het geheel helemaal af.

De modellen in deze X7 serie zijn: Finesse Feeder 9ft (2.74 m), Precision Feeder 10ft (3.05 m), Precision Feeder 11ft (3.35 m), Distance Feeder 12ft (3.66 m), Distance Feeder 13ft (3.96 m) en Distance Power Feeder 13ft (3.96 m).

Een veelzijdige feeder van 335 cm lengte…

 

Elfvoeter te winnen

Een ideale alleskunner is de AERO X7 11ft Precision Feeder elfvoeter (335 cm) die je kunt winnen in deze actie. Of het nu op snelheid voorns vangen is; vissend met de method feeder op één van onze vele vijvers in Nederland en België, of traditioneel op brasem met de korf – deze hengel kun je overal voor inzetten.

Wil je zo’n geweldige Aero X7 11ft feeder hengel winnen – dan kan dat!

 

Een blank van High Modulus Carbon + HPC + Nanosheet…

 

Wat moet je doen?

Tag in de comments op Facebook jouw beste vismaat, volg de Shimano Benelux Facebook pagina en deel dit bericht met je vrienden. Dat is alles!

Vergeet dus niet www.facebook.com/ShimanoFishingBNLX te taggen!