Een prachtige prijs om te winnen uit de showroom van Shimano: een Speedmaster 450BX-G Tubular strandhengel ter waarde van € 234,95. Een tophengel voor de zeevissers en wie weet een mooi cadeau voor jou als je meedoet aan deze Like & Share actie. Lees hieronder wat je moet doen om in aanmerking te komen!

Een zoutwaterbestendige tophengel, wie wil dat nou niet?

Populair

De naam Speedmaster van Shimano is alom bekend in veel geledingen van de hengelsport, ook in de zeehengelsport. Binnen het Shimano strandhengel-assortiment bevindt zich de uitgebreide Speedmaster serie. Deze Speedmasters zijn voorzien van een hoogwaardige High Modulus Full Carbon + HPC blank met Nanosheet technologie voor een lichtere en krachtiger hengel met verhoogde gevoeligheid en ultieme werpeigenschappen. De extra snelle topactie maakt extreem verre worpen mogelijk waarbij het aas intact blijft. De driedelige versies zijn het meest populair in de Lage Landen. Hieronder vind je drie verschillende soorten: Tubular Tips (traditionele topactie), Hybrid Tips (gevoelige topactie) en Solid Tips (ultra gevoelige top voor ultieme beetregistratie).

Cast control grip…

Fuji

De Tubular Tip 425/450, Solid Tip 425 en Hybrid Tip 425 zijn afgebouwd met Fuji Fazlite K Type geleideogen en de Solid Tip 450 & Hybrid Tip 450 met Fuji O Concept Low-rider geleideogen. Verder met een Fuji DPS molenhouder voor het perfect monteren van je strandmolen en een Cast control grip voor extra ferme grip en controle tijdens het werpen.

Veel Fuji onderdelen…

Tophengel

Natuurlijk is deze strandhengel niet alleen voor op het strand, maar kun je er alle zeevissoorten mee vangen, van makreel en wijting tot aan haaitjes of roggen, ook vanaf dijken, pieren en havenhoofden! Hou jij ook van strandvissen of heb je dit altijd eens willen oppakken met een tophengel? Dan is deze Speedmaster 450BX-G Tubular echt iets voor jou.

Wat moet je doen?

Tag in de comments op Facebook jouw beste vismaat, volg de Shimano Fishing Benelux Facebook pagina en deel dit bericht met je vrienden.

Tot en met 15 december kun je meedoen, daarna trekken we een winnaar. Dat is alles!

Vergeet dus niet www.facebook.com/ShimanoTribalBNLX te volgen! 

Driedelig en zoutwaterbestendig…