Als dat geen mooie prijs is: een Tribal TX-LITE A 9-300 karperhengel als prijs voor deze Like & Share actie van Shimano. Het gaat om een zeer fraaie vierdelige hengel ter waarde van € € 174,95. Lees hieronder wat je moet doen om in aanmerking te komen!

 Een compacte vierdelige beauty…

Shimano bracht ooit als eerste de nieuwe baanbrekende compacte hengelserie onder de naam STC – Shimano Travel Concept op de markt. Hengels die beschikten over de actie van een gewone 2- of 3-delige hengel maar die extreem klein en compact opgeborgen konden worden.

Trend

Na deze eerste serie hengels, jaren terug, zetten zij de trend voor het actieve vissen – en altijd en overal over je eigen hengels te kunnen beschikken. Sinds die tijd hebben de hengelontwikkelaars van het Japanse Shimano niet stilgezeten en zijn de hengels alleen nog maar beter geworden qua actie en beschikbare componenten en is de serie uitgebreid met hengels voor verschillende visserijen.

Vakantie

Deze hengels werden niet alleen aangeschaft voor vakantie maar ook juist door mensen die een extra compacte goede hengel zochten waarmee ze altijd en overal konden vissen. De Tribal TX-Lite hengelserie is verkrijgbaar bij de Shimano dealer. Deze modellen zijn net als hun S.T.C. voorlopers meerdelige hengels met extreem korte transportlengte. Door de speciaal bijgeleverde beschermkoker kan je je hengel opgetuigd meenemen zodat je altijd en overal kunt vissen – neem je TX-Lite hengels mee in de auto, bevestig ze aan je rugzak als je met de (brom)fiets, motor of bijvoorbeeld met het openbaar vervoer om de karpers van de binnenstad te belagen.

Hou jij ook van actief vissen en wil je altijd en overal kunnen vissen, dan is deze 4-delige Tribal TX Lite Stalker hengel echt iets voor jou. Zou je zo’n hengel willen winnen – dan kan dat!

Wat moet je doen?

Tag in de comments op Facebook jouw beste vismaat, volg de Shimano Tribal Benelux Facebook pagina en deel dit bericht met je vrienden. Dat is alles!

Vergeet dus niet www.facebook.com/ShimanoTribalBNLX te volgen! 

En natuurlijk gaat deze ook mee op vakantie!