PIERRE BRONSGEEST – Om met het goede nieuws te beginnen: alle deelnemers zijn goed aangekomen, sommigen met vertraging door files en gemiste boten, anderen door autopech. Maar maandag waren ze aan de waterkant om op de verschillende sectoren te trainen. Schitterend weer, lekker windje en veel vis, heel veel vis. Als dit het beeld wordt voor de komende vier dagen krijgen we een spannende King of Clubs.

De King of Clubs 2019 wordt mede mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsors: Sensas, Browning, Leitrim County Council, IFI Inland Fisheries Ireland, BBI Travel en Beet Vipmedia. Speciale dank gaat uit naar Francis McGoldrick en Teresa Kennedy.

Registratie en de loting voor de dagvolgorde

Er werd geloot voor de sectoren:
A: Pumphouse op lough Scur
B: O’ Connely shore op Garadice
C: Deeps op Garadice
D: Prospect op Brackley

King of Clubs loting

In het Commercial hotel werd de loting voor de dagvolgorde gehouden, altijd spannend en soms bepalend!

Hoe zijn de vangsten op de trainingsdagen geweest?

  • Op alle sectoren kan vis gevangen worden met de matchhengel, feeder en vaste hengel. Zelfs op drie deeltjes werd vandaag tijdens de training ruim 10 kilo gevangen door Jan Zekveld op de sector Pumphouse.
  • Aan de sector Deeps werden alle technieken door elkaar gebruikt, zowel de match, de vaste stok als de feeder werden ingezet door Ed Stoop, Willem van der Helm, Ron Stoorvogel, Bob Nudd, Dick Ekkelenkamp en Aart Multem.
  • Op de sector Prospect werd goed gevangen door Jan Willem Plekkenpol en Martijn Kroes.
  • Op de sector O’ Connely werd redelijk gevangen door Andre Schippers, Peter Kruithof en Martin Marico. Een prachtige sector.
King of Clubs loting

Echt afzien, afzien op sector Pumphouse op Lough Scur.

King of Clubs loting

Jan Zekveld wist op drie deeltjes tien kilo te vangen op sector Pumphouse in 3,5 uur!

Dinsdag 27 aug – eerste wedstrijddag

De stemming zit er goed in en dinsdagochtend wordt om 08.00 uur geloot voor de kantnummers. Daarna de eerste wedstrijddag, die begint om 11.00 uur en eindigt om 16.00 uur. We proberen  zo snel mogelijk de eerste resultaten online te zetten!

King of Clubs loting

V.l.n.r. Hans Speet, Pierre Bronsgeest, Rien Verhoeckx, Alain Claeys, Frank van Waelderen en Bert de Mulder.