De samenkomst was in Cafe Het Haventje in Termunterzijl en daar brandde de kachel lekker warm en was de koffie en thee een goed begin van de dag.

 

Na de opbouw was het met een straffe wind op de kop even bikkelen in vak C maar we waren erop gekleed en dan is het tussendoor met een zonnetje toch nog wel een lekker visweertje. De vangsten vandaag met twee uitschieters in vak C met een gewicht van 6120 gr en 16860 gr vielen vandaag tegen, maar dat hoort bij het vissen; niets is in een wedstrijd voorspelbaar, dat maakt het vissen ook zo leuk.

 

Met twee kleine buitjes viel het weer toch nog wel mee, maar er kwamen wel donkere wolken langs en een beetje gerommel op de achtergrond, maar dat is ons gelukkig bespaard gebleven. We hadden dit jaar ook een poedelprijs voor de laatste deelnemers; de spek- en bonenprijs, deze is gewonnen door G.v.d. Poel en B. Olthof.

 

Wij willen het Team bedanken voor de organisatie en Evezet Lokvoer voor de sponsoring van de emmers. We kunnen terug kijken op een leuke dag.

Hengelsportsappemeer