Een gratis voerboot? Ja, jullie lezen het goed. Bij de heren van Fish Inn is een super toffe winactie van start gegaan waarbij je kans maakt op het winnen van een GRATIS Boatman Actor Plus voerboot. Lees snel door en kom erachter hoe eenvoudig je kans maakt op deze toffe voerboot. Bij Fish Inn vind je het volledige assortiment van de Boatman voerboot, dat uit ruime voorraden worden uitgeleverd. Ook is het mogelijk om de boten in de winkel te bezichtigen en om eventueel vragen te stellen hierover aan een van de medewerkers die reeds zelf gebruik maken van de te gekke Boatman voerboten.

Een voerboot voor elk budget

Dat je als visser diep in de buidel moet tasten bij de aanschaf van een voerboot is vandaag de dag verleden tijd met de boten van Boatman. De Boatman voerboten hebben een ongekend aantrekkelijke prijs/kwaliteitsverhouding, waarmee andere verkrijgbare merken absoluut worden overtroffen; het is dus niet voor niks dat er flink wat van deze bootjes rondvaren op alle denkbare wateren in Nederland, België en Duitsland. Kortom, de karper voerboten van Boatman zijn steeds meer een begrip aan het worden binnen de hengelsport. De boten van Boatman zijn verkrijgbaar in maar liefst drie verschillende modellen welke verkrijgbaar zijn in een ‘kale’ Basic uitvoering óf met meerdere en verschillende upgrades, zoals een dieptemeter en GPS systeem met Autopilot. De types waarin onderscheid wordt gemaakt binnen het assortiment zijn de Actor Basic, de Actor Plus en de Leader Pro.

Met een budget van € 254,95 vaar je al met een Boatman voerboot

 

De Actor Basic voerboot is verkrijgbaar in een basisuitvoering voor slecht € 254,95. Deze boot is een uitstekend instapmodel voor iedereen die graag gebruik wil maken van een voerboot op vijvers, afgravingen of kanalen. De Actor Basic voerboot heeft een laadcapaciteit van circa 2,5 kg, welke over twee verschillende voerbakken kan worden verdeeld. De Actor Plus voerboot is de allernieuwste upgrade op de Actor Basic voerboot. De Actor Plus voerboot is voorzien van één grote voerbak, welke kan worden verdeeld in twee aparte compartimenten die ook ieder apart geopend en gesloten kunnen worden. De laadcapaciteit van deze boot bedraagt zo’n 3,8 kg, een heleboel voer waarmee een groot aantal hongerige karpers voorzien kunnen worden van boilies, pellets en partikels. De basisversie van de Actor Plus voerboot is verkrijgbaar voor slechts € 454,95. Voor het grovere werk onder zware omstandigheden in zowel binnen- als buitenland kan er worden gekozen voor de Leader Pro voerboot. Met deze boot weet je dat je altijd en overal 100% uit de voeten kunt op alle denkbare watertypen. De Leader Pro voerboten worden standaard geleverd met Sonar en GPS, inclusief een hardcase beschermkoffer, waarmee de boot te allen tijde wordt beschermd tijdens opslag en transport.

 

 

Natuurlijk wil jij weten wat en hoe er te winnen valt…

Tijdens deze winactie verloten ze bij Fish Inn een Boatman Actor Plus in het basismodel. Deze boot is voorzien van alle functionaliteiten die je nodig hebt om voorbereid aan het water te komen. Daarnaast zou je deze karper voerboot van Fish Inn nog altijd kunnen upgraden met een karper dieptemeter of een GPS systeem. Door beide systemen toe te voegen maak je er een pro model van, luxer dan het pro model ga je een voerboot niet vinden in deze prijsklasse.

Meedoen met deze actie is simpel, ga naar de Facebook pagina van Fish Inn: like de pagina, deel het bericht over deze winactie en schrijf onder het bericht in een zin waarom jij deze Boatman voerboot ter waarde van € 454,95 zou moeten winnen.

De winnaar van deze te gekke actie maakt Fish Inn op 1-06-2022 bekend op hun Facebook pagina!