Afgelopen weekend is deze wedstrijd gevist en de berichten waren goed te noemen. Een week voor deze wedstrijd werd er zeer goed gevangen tijdens de nachtwedstrijd op dit parcours.

Hierdoor was de animo voor deze wedstrijd ook goed te noemen. Met 61 vissers gingen ze naar de waterkant. Een mooi aantal deelnemers. Er zal vast wel iets gevangen worden door dit aantal deelnemers. Het duurde dan ook niet lang of de eerste brasems werden al gevangen. In vak B en C werden er toch wat meer gevangen dan in vak A. Aan het eind van de streep was het Machiel Wolters vissend in vak B die met bijna vierentwintig kilo de wedstrijd op zijn naam zetten. De tweede plaats was voor Theo Frijlink uit vak C. Theo wist ook meer dan twintig kilo te vangen.

Vak A bleef toch iets achter hier ving de winnaar Arends ruim tien kilo. Al met al was er toch goed gevangen. Dit zijn mooie wedstrijden om te vissen. Het was dan prima voor elkaar en volgend jaar zal er weer een vervolg zijn op deze wedstrijd.

 

De Zwarte Hand.

 

Opmerking. Wim Stoel weet ruim dertig vissers bezig te houden door verkeerd te rijden. Gelukkig waren ze nog net op tijd aan de waterkant.

 

Wij willen de volgende sponsoren bedanken.

Er was 250 euro extra gesponsord door de volgende personen. M Kats J Bruins J Bremer A Niks A Bremer  en Rv Zwol. (De Zwarte Hand) of de Zware Jongens

 

SVH Bedankt voor het lenen van De bordjes

LEES OOK  Daan Klop wint met drie punten de vierdaagse John Kooij Hengelsport.

 

Jan Vos en Otto van Veen bedankt voor het uitzetten.