Het Sensas Magic Hybrid komt binnenkort ook in het assortiment van Hengelsport Kruidenier. Het is een compleet nieuwe soort elastiek, dat ontwikkeld is voor het vissen op karper en andere grote vissen.

Naast de Magic Hybrid komen ook de ๐‡๐จ๐ฅ๐ฅ๐จ๐ฐ ๐‚๐จ๐ฆ๐ฉ๐ž๐ญ๐ข๐จ๐ง ๐’๐ฎ๐ฉ๐ž๐ซ ๐’๐จ๐Ÿ๐ญ en de ๐‡๐จ๐ฅ๐ฅ๐จ๐ฐ ๐…๐ข๐ฌ๐ก๐ž๐ซ๐ฒ ๐’๐ฎ๐ฉ๐ž๐ซ ๐’๐จ๐Ÿ๐ญ nieuw uit bij Sensas…

Per vijf meter

Naast de bekende range topelastieken komt Sensas in 2022 met drie nieuwe typen, voor zowel het witvissen als het commercial vissen. Het gaat om de ๐‡๐จ๐ฅ๐ฅ๐จ๐ฐ ๐‚๐จ๐ฆ๐ฉ๐ž๐ญ๐ข๐จ๐ง ๐’๐ฎ๐ฉ๐ž๐ซ ๐’๐จ๐Ÿ๐ญ; de ๐‡๐จ๐ฅ๐ฅ๐จ๐ฐ ๐…๐ข๐ฌ๐ก๐ž๐ซ๐ฒ ๐’๐ฎ๐ฉ๐ž๐ซ ๐’๐จ๐Ÿ๐ญ en de ๐Œ๐š๐ ๐ข๐œ ๐‡๐ฒ๐›๐ซ๐ข๐. Deze laatste, een vol elastiek met de kenmerken van een hol elastiek, ย is speciaal ontwikkeld voor het vissen op karper en andere grote vissen. Met een zeer glad oppervlak waardoor het buitengewoon goed glijdt en een hoge duurzaamheid heeft. Deze wordt verkrijgbaar in diameters oplopend van 1,6 mm tot 3,5 mm. Het elastiek is verpakt per vijf meter en zal binnenkort ook verkrijgbaar zijn bij Hengelsport Kruidenier met een adviesprijs van โ‚ฌ 14,99.

Ultra-glad voor eenvoudig glijden.