Speciaal voor karper, specimen zeelt en grote brasem.

De zes ongeëvenaarde smaken uit de Martin SB Classic Range, voor eenieder wat wils!

De zes ongeëvenaarde smaken uit de Martin SB Classic Range, voor eenieder wat wils!

De Martin SB Mix iT is speciaal ontwikkeld om te gebruiken als methodmix en als stickmix tijdens het vissen op karper, specimen zeelt en grote brasem. De Martin SB Mix iT is verkrijgbaar in de 6 bewezen smaken uit de Classic Range en onderscheidt zich doordat de mix bestaat uit fijne en grove deeltjes die variëren van zinkend, zwevend tot stijgend. Door gebruik te maken van de PVA-vriendelijke Boost iT wordt er een nog intenser eetlust opwekkend signaal verspreidt.

Iedere smaak Mix iT heeft een bijpassende, PVA-vriendelijke, Boost iT!

Iedere smaak Mix iT heeft een bijpassende, PVA-vriendelijke, Boost iT!

Martin SB – Mix iT als methodmix

Maak een hoeveelheid Mix iT aan met water, Boost iT of een combinatie daarvan. De mix is gereed wanneer een samengeknepen hoeveelheid goed stevig aanvoelt, maar nog wel gemakkelijk uiteenvalt. Geef Mix iT een paar minuten de tijd om de vloeistoffen goed te absorberen. Door de mix te zeven wordt klontering voorkomen. Nadat de mix gereed is kunnen er andere producten worden toegevoegd, denk hierbij aan: mini-pellets, maïs, maden, casters, hennep etc. Kneed de juiste hoeveelheid in de mal van de methodfeeder en druk de methodfeeder stevig in de mix.

Bekijk ook eens de nieuwe video over Mix iT en Boost iT:

Martin SB – Mix iT als stickmix

Maak een hoeveelheid Mix iT aan met Boost iT of een andere PVA-vriendelijke liquid. Geef Mix iT een paar minuten de tijd om de vloeistof goed te absorberen. De stickmix is gereed wanneer de mix verzadigd is, maar nog wel goed rul. Voeg eventueel andere producten aan de stickmix toe. Vul een PVA-funnelweb met de gewenste hoeveelheid stickmix. Bevestig de stick aan de aasaanbieding en druppel nog wat extra Boost iT over de stick voor het maken van de worp.

Mooier wordt het niet!

Mooier wordt het niet!

Mix iT

Martin SB Mix iT is per kilo verkrijgbaar in de Classic Range smaken: Scopex, Strawberry, Roasted Nut, Tiger Peanut, Tutti Frutti en Monster Crab.

LEES OOK  Locaties met accommodatie worden een jaar vooruit geboekt!

Meer informatie of direct bestellen? Ga dan naar deze link: https://www.martinsb.com/product-categorie/zig-it-mixen-nl/mix-it/.

 

Bekijk ook:
https://beet.nl/martin-sb-mini-match-boilies/
https://beet.nl/ontstaan-martin-sb-spicy-masala/
https://beet.nl/de-tiger-peanut-boilies-van-martin-sb/