Top of the range

De nieuwe, 58 x 29 x 40 cm grote Prologic CDX Carryall Bag uit het assortiment van Svendsen Sport is geheel gevoerd en voorzien van een sterke 10 mm HD ritssluiting.

De tas is vervaardigd van stevig MCP Camo 600D Rip Stop materiaal en voorzien van een harde EVA bovenkant zodat de tas ook als werktafel dienst kan doen. De onderkant is waterdicht zodat je de tas zonder problemen in het natte gras kunt zetten.

Met een verstelbare schouderriem.

Met een verstelbare schouderriem.

Adviesprijs € 99,99.
Website: www.prologicfishing.com.

Perfect uitgelood

Drennan levert met de Carp 5 Pole Rigs kant-en-klare, met de hand geknoopte tuigen waarmee je op de commercials meer karper zult vangen.

De dobbers zijn voorzien van rode, oranje of gele bovenantennes, ze zijn aangebracht op een betrouwbare hoofdlijn van 15 of 16/00 waaraan onderlijnen van 14 en 15/00 met weerhaakloze haken in een maat 16 of 18 bevestigd zijn.

De details zijn duidelijk zichtbaar aangebracht op het sterke tuigenplankje. Beschikbaar met Hooker en Bandits dobbers met een draagvermogen vanaf 0,2 tot en met 0,8 gram.

Perfect voor karper en andere grovere vis.

Perfect voor karper en andere grovere vis.

Adviesprijs € 5,75.
Website: www.drennantackle.com.

 

Ligt perfect in de hand

De nieuwe serie Champion’s Choice Silverlite Feeder Pro feederhengels van Browning is ultrazacht tijdens de dril, toch hebben de hengels voldoende kracht om de controle over een gehaakte vis te behouden.

De 3,30, 3,60 en 3,90 meter lange hengels, met een werpvermogen tot 55, 60 en 80 gram, zijn afgebouwd met ‘Skeletal Sic’ geleideogen en een ultralichte Alps Rapid MVT carbon molenhouder die de trillingen perfect doorgeeft.

LEES OOK  Nieuw range opblaasboten

De feedertopjes hebben een diameter van slechts 2,2 millimeter en geven ook de meest voorzichtige aanbeten perfect door.

Hengels waarmee minder vissen verspeeld worden.

Hengels waarmee minder vissen verspeeld worden.

Adviesprijzen € 249 tot € 309.
Website: www.zebco-europe.com.

 

Stroperig

De Ringers Chocolate Orange Gel Spray uit het assortiment van JV Baits is een dikke, stroperige vloeistof om over het aas te spuiten, dit geeft het haakaas extra aantrekkingskracht.

Dankzij de stroperige structuur blijft deze vloeistof goed aan het aas kleven. De Gel Spray wordt geleverd in flesjes van 100 ml en het kan rechtstreeks op aassoorten als wafters, miniboilies, maïs, lunchworst of pellets gespoten worden. De Gel Spray komt optimaal tot haar recht in combinatie met de Chocolate Orange Wafters van Ringers.

Rechtstreeks op het aas spuiten.

Rechtstreeks op het aas spuiten.

Website: www.jvbaits.nl.

 

Onweerstaanbaar

Mini-aas is niet meer weg te denken uit de hedendaagse witvis- en karpervisserij. Na het succes van de Quatro Range van Martin SB (vier smaken in één potje) zijn alle 20 smaken van de Martin SB Mini Match Boilies nu apart verkrijgbaar in 60 grams hersluitbare bakjes.

De vier meest populaire smaken uit de Classic Range zijn toegevoegd en nieuw voor 2018: Roasted Nut, Tiger Peanut, Tutti Frutti en Monster Crab. Karper, zeelt, brasem en barbeel kunnen dit aas maar moeilijk weerstaan.

Een grootse aanpak met mini-aas!

Een grootse aanpak met mini-aas!

Website: www.martinsb.com.