Ben jij tussen de 13 en 18 jaar en heb je altijd al een keer een echte roofviswedstrijd willen vissen? Dan is dit je kans! Mercury Marine organiseert in samenwerking met Beet-sportvissersmagazine speciaal voor de jeugd 30 oktober de Mercury Young Generation Fishing Contest. Je vist dan samen met een van de Mercury prostaffers deze wedstrijd. Het mooie van dit jeugdevent is dat het helemaal gratis is!

Roofviswedstrijd

‘De jeugd is de toekomst’ en dat beseft Mercury Marine als geen ander. Dat is ook de reden dat zij deze roofviswedstrijd organiseren. Op deze manier kan de jeugd een keer echt meemaken wat zo’n wedstrijd nu precies inhoudt. Onder begeleiding van een van de Mercury Marine prostaffers word je op een goede manier geleerd wat er naast het vissen allemaal komt kijken bij een roofviswedstrijd. Denk hierbij aan planning vooraf aan de wedstrijd, tactiek en met welke regels je rekening moet houden. De Mercury prostaffers kennen de kneepjes van het vak!

Hoe,wat & waar?

Het event staat gepland voor de 30/10/22. Als locatie is voor Lage Zwaluwe gekozen. Er zal gevist worden van 11.00 tot 15.00 uur waarbij er ‘s ochtends een ontvangst is met een uitleg en heb je tijd om je tactiek te bespreken met de prostaffer waarmee je vist. De boot die aan het einde van de visdag de meeste centimeters heeft gevangen heeft gewonnen. En hiervoor staat een leuke prijs klaar!

Veiligheid voorop!

Natuurlijk is veiligheid, naast het hebben van een prachtig event en vis vangen, een van de belangrijkste aandachtspunten van het event. Elke deelnemer wordt voorzien van een reddingsvest en een ‘1st Mate’ die geïntegreerd is met de boot. Deze zorgt er voor dat zodra er iemand overboord valt er direct een signaal hoorbaar is en indien nodig de kapitein van het schip naar de persoon toe stuurt.

Wil jij meedoen aan dit unieke event, ben je tussen de 13 en 18 jaar en is (roof)vissen je passie? Vul dan het formulier in!

Voor dit Mercury jeugdevent heb je namelijk toestemming van je ouders nodig! Tijdens de wedstrijd kunnen zij niet mee op de boot, maar kunnen op de kant wachten tot het einde van de wedstrijd.

Uit alle inschrijvingen zullen 8 deelnemers worden getrokken die een ‘gouden ticket’ krijgen voor de wedstrijd. Ben jij een van de gelukkigen die een golden ticket heeft gewonnen? Dan krijg je voor 10 oktober bericht met alle bijzonderheden voor het event.

Schrijf je snel in want VOL= ECHT VOL

Naam(Vereist)
Geboorte datum(Vereist)
Naam Ouder/Begeleider(Vereist)