Mercury Marine, ’s werelds grootste constructeur in aandrijfsystemen voor schepen, reikte deze maand voor het eerst zijn Best Dealer Awards uit aan de tien beste partners in de Benelux.

Mercury Marine eert zijn tien beste partners met de Best Dealer Award 2022

Aan de vooravond van de Nederlands-Belgische dealerconferentie in Maastricht organiseerde Mercury Marine een galadiner en werden de felbegeerde trofeeën uitgereikt.

Er werden prijzen uitgereikt aan bedrijven voor buitenboordmotoren, binnenboordmotoren, serviceonderdelen en tenslotte de snelst groeiende dealer.

Er werden prijzen uitgereikt aan bedrijven voor buitenboordmotoren, binnenboordmotoren, serviceonderdelen en tenslotte de snelst groeiende dealer. De Best Dealers zijn Bomert Watersport, Krijgsman Watersport, Beekman Watersport, Van der Sanden Watersport, Powerboatcenter, OOME Boten- Motoren en Service, BVBA Van Akelyen Services, Allesmarine, Drinkwaard Jachtservice, Cintec S.A.

De Best Dealers zijn Bomert Watersport, Krijgsman Watersport, Beekman Watersport, Van der Sanden Watersport, Powerboatcenter, OOME Boten- Motoren en Service, BVBA Van Akelyen Services, Allesmarine, Drinkwaard Jachtservice, Cintec S.A.

“Ons dealernetwerk is een van de pijlers van het succes van ons bedrijf en om vanavond onze tien besten te onderscheiden vervult mij met vreugde en eer tegelijk. Samen werken we zij aan zij om de wensen van onze klanten te vervullen – een dagelijkse uitdaging in tijden van problemen in de toeleveringsketen,” aldus Matthias Müller, Country Manager Duitsland/Benelux/Zwitserland.

De Best Dealers zijn Bomert Watersport, Krijgsman Watersport, Beekman Watersport, Van der Sanden Watersport, Powerboatcenter, OOME Boten- Motoren en Service, BVBA Van Akelyen Services, Allesmarine, Drinkwaard Jachtservice, Cintec S.A...

Tijdens de dealerconferentie op de volgende dag werd ook de Nederlands-Belgische CSI (Customer Satisfaction Index) Award uitgereikt. Deze is gebaseerd op EMEA-brede klanttevredenheidsmetingen die sinds medio vorig jaar zijn uitgevoerd en beloont de dealers met de hoogste waardering. Deze prijs, die voor het eerst werd uitgereikt, ging naar Cees Bakker Services.

De Best Dealers zijn Bomert Watersport, Krijgsman Watersport, Beekman Watersport, Van der Sanden Watersport, Powerboatcenter, OOME Boten- Motoren en Service, BVBA Van Akelyen Services, Allesmarine, Drinkwaard Jachtservice, Cintec S.A.! De Best Dealers zijn Bomert Watersport, Krijgsman Watersport, Beekman Watersport, Van der Sanden Watersport, Powerboatcenter, OOME Boten- Motoren en Service, BVBA Van Akelyen Services, Allesmarine, Drinkwaard Jachtservice, Cintec S.A.!! De Best Dealers zijn Bomert Watersport, Krijgsman Watersport, Beekman Watersport, Van der Sanden Watersport, Powerboatcenter, OOME Boten- Motoren en Service, BVBA Van Akelyen Services, Allesmarine, Drinkwaard Jachtservice, Cintec S.A.!!! De Best Dealers zijn Bomert Watersport, Krijgsman Watersport, Beekman Watersport, Van der Sanden Watersport, Powerboatcenter, OOME Boten- Motoren en Service, BVBA Van Akelyen Services, Allesmarine, Drinkwaard Jachtservice, Cintec S.A De Best Dealers zijn Bomert Watersport, Krijgsman Watersport, Beekman Watersport, Van der Sanden Watersport, Powerboatcenter, OOME Boten- Motoren en Service, BVBA Van Akelyen Services, Allesmarine, Drinkwaard Jachtservice, Cintec S.A.. De Best Dealers zijn Bomert Watersport, Krijgsman Watersport, Beekman Watersport, Van der Sanden Watersport, Powerboatcenter, OOME Boten- Motoren en Service, BVBA Van Akelyen Services, Allesmarine, Drinkwaard Jachtservice, Cintec S.A....

Het programma van de dealerconferentie omvatte een hybride hoofdsessie en workshops, alsmede testritten op het zijkanaal van de Maas met de nieuwe Quicksilver opblaasboten met 25 en 30 pk buitenboordmotor.