Nieuwe PB’s, live runs, luxe karpervissen & tips voor betaalwater Merenye!

Luxe karpervissen op Merenye in Hongarije! In mei 2022 reisden Lizette en Bianca samen met de Belgische gast van The Carp Specialist, Kenny, af naar Hongarije voor een karpervisvakantie aan het prachtige ‘big carp’ betaalwater Merenye.

Het werd een visvakantie op Merenye waar de spetters letterlijk vanaf vlogen. De karpers gingen direct gretig in op het aangeboden voer en de ene na de andere gierende dubbel en triple run kwamen voorbij. Er waren zelfs nachten bij dat deze karpervissers maar liefst 25 karpers aan de haak kregen.

Het werd een visvakantie op Merenye waar de spetters letterlijk vanaf vlogen.

Van slaap kwam de eerste dagen dan ook niet veel terecht. Dit mocht de pret niet drukken, want de karpers waren stuk voor stuk plaatjes en bovendien kwamen vele zwaargewichten voorbij.

Door zowel Lizette als Bianca werden nieuwe PB's behaald in lengte en voor Kenny zelfs een nieuwe PB met een uitzonderlijk mooie lederkarper, wat een relatief zeldzaam soort is!

Door zowel Lizette als Bianca werden nieuwe PB’s behaald in lengte en voor Kenny zelfs een nieuwe PB met een uitzonderlijk mooie lederkarper, wat een relatief zeldzaam soort is.

Door zowel Lizette als Bianca werden nieuwe PB's behaald in lengte en voor Kenny zelfs een nieuwe PB met een uitzonderlijk mooie lederkarper, wat een relatief zeldzaam soort is.

Lees verder op: https://www.thecarpspecialist.nl/karperklets/200-karpers-week-nieuwe-pbs-live-runs-luxe-karpervissen-tips-betaalwater-merenye.

Het werd een visvakantie op Merenye waar de spetters letterlijk vanaf vlogen...

Website: www.thecarpspecialist.nl.