Ben jij een fanatieke sportvisser en vang je geregeld een mooie vis of maak je iets bijzonders mee dat je met je medevissers wilt delen? Mail dan je verhaaltje, mening, belevenis, vangstfoto of vakantiekiekje naar de redactie van Beet!

Iets aparts meegemaakt? Laat het ons weten!

 

Mail ons!

Je hoeft beslist geen schrijfwonder te zijn om avonturen mee te maken aan de waterkant. Elke sportvisser beleeft wel het een en ander. Een vreemde vis tijdens de vakantie (hier een voorbeeld); een spectaculaire vissoort vlakbij huis, een weerzien met een oude vismaat (hier een voorbeeld), een bijzondere ontmoeting met een bever, of een knaagdier dat er met jouw boilies vandoor gaat…

 

Dat ging maar net goed…of toch niet?

 

Pechvogel

Maar wie weet is jouw vismaat wel een geboren pechvogel en breekt hij elke maand wel een hengel of moet geregeld naar de dokter om een haak te laten verwijderen. Laat het ons weten of schrijf het van je af; want gedeelde smart is halve smart!

 

De Beet is er voor elke sportvisser en daarom zijn we er ook voor jou. Mail ons op adres b.masselink@publishinghouse.nl en wie weet sta jij snel op Beet.nl!