Ga jij deze zomer op vakantie op ‘bakkenjacht’ in het binnen- of buitenland? Een langdurige visstrip gaat vaak gepaard met flink wat uren sturen in de auto of doorhalen aan de waterkant, en dat is naast erg leuk, soms ook wel vermoeiend. Een goede stretcher van Fish Inn draagt bij aan een goede nachtrust na een lange reis of een onstuimige visnacht.

De Nash Sleeping System modellen bekijken: klik hier.

 

Meerdere modellen

Ben jij op zoek naar een nieuwe en comfortabele stretcher of een doordacht ‘Sleep System’ met verbeterde en uitgebreide ondersteuning voor de rug? Dan ben je bij Fish Inn aan het juiste adres. De heren van Fish Inn hebben een flinke voorraad ingeslagen en daarom scoor je vanaf nu extra inkoopkorting op meerdere modellen uit de Nash Indulgence 4 Season Sleep System óf Nash Indulgence 5 Season Sleep System range!

Bekijk het Nash Sleeping System aanbod bij Fish Inn: klik hier.

 

USB-aansluiting

De Nash Indulgence Sleep Systems zijn stuk voor stuk afgewerkt voor optimaal slaapcomfort, gemak en warmte aan de waterkant. De stretchers zijn zelfs voorzien van een USB-connectie en ingebouwde zak onder de matras voor een powerbank. De slaapzak is voorzien van interne flappen langs de ritsen om de warmte vast te houden en heeft zware ritsen die makkelijk openen op het moment dat de beetmelders beginnen te schreeuwen!

Ga naar de website van Fish Inn en scoor vandaag nog een nieuwe Sleep System met extra hoge korting!

 

Met USB-aansluiting: klik hier.