MARKANT OUTDOORCENTRUM – Met het milde weer van de afgelopen weken zijn de karpervangsten nog verrassend goed op de betaalwateren van The Carp Specialist. In deze onzekere tijden wordt door dit karperreisbureau een veilige en vertrouwde plek geboden om toch ontspannen te kunnen genieten van het karpervissen. Een nieuwe veelbelovende bestemming in het aanbod is Markant Carping in Nederland.

Op de wateren van The Carp Specialist wordt gewerkt conform de protocollen van het RIVM (Nederland) en Sciensado (België) zodat je in alle veiligheid aan de waterkant kunt verblijven. Dit geldt ook voor Markant Carping. Dit water ligt in het schitterende Montferland, op de grens van de Achterhoek en Liemers in een omgeving van van heuvels, bossen en rivieren.

Al enkele decennia is hier het outdoorbedrijf Markant Outdoorcentrum gevestigd aan de oevers van een mooie waterplas van circa 3 hectare voorzien, van een bijzonder visbestand met originele Nederlandse spiegel- en schubkarpers. Hierin zwemmen topvissen tot 20 kg+. Vanaf het winterseizoen 2020-2021 stelt Markant Outdoorcentrum het water voor het eerst officieel open voor de karpervisserij. Een maagdelijk water dus, vol mogelijkhede en uitdagingen!

 

INTERESSE? | INFO MARKANT OUTDOORCENTRUM