De kabeljauw is weer in goede aantallen aanwezig in de Langelandsbelt en IBI Bootsverleih wil dat graag vieren met haar klanten. De firma heeft om die reden met ingang van 2018 een nieuw type boot in de verhuur.

De Smartliner Cuddy 21 is 6,40 meter lang en 2,25 meter breed, ze biedt ruimte aan maximaal zes personen. IBI Bootsverleih heeft boten besteld met twee extra lagen glasvezel, wat de boten wat zwaarder en extra stabiel maakt, dit zonder aanvullende kosten voor de klanten.

De boot wordt voorzien van een 60 Pk Yamaha viertakt buitenboordmotor en er mag zonder vaarbewijs mee gevaren worden. De boot is ook uitgerust met dieptemeter en GPS. De buitenboordmotor is van het ‘Bigfoot’ type, dus voorzien van de aandrijving van een 100 Pk motor; dit levert betere prestaties en een lager brandstofverbruik op.

De boot wordt aan de klanten van IBI Bootsverleih aangeboden voor 540 euro per week, ze kan met onmiddellijke ingang via de website www.bootsverleih.dk besteld worden. Mey ingang van 2018 heeft IBI nu vijftien ver schillende typen boten en zestien verschillende soorten vakantiehuizen in de verhuur.

IBI Bootsverleih
Tel. 0045 6220 7120
Fax 0045 6220 7121 
Website: www.bootsverleih.dk