Toms Creek opende vrijdag 1 juli haar tweede locatie in Hattemerbroek. Deze werd officieel geopend door wethouder Liesbeth Vos. Na de overname van forelvijver H2O september vorig jaar, heeft er een heuse metamorfose plaatsgevonden met veel grondverzet- en bouwwerkzaamheden. Nu dit klaar is werd dit gevierd met een feestelijke opening.

In september vorig jaar heeft Toms Creek de Forelvijver H2O overgenomen. Al snel werden er plannen gemaakt voor het doorontwikkelen van de visvijvers. De werkzaamheden zijn nog niet zo lang geleden afgerond. Het park is in maaiveldniveau verder verlaagd voor een optimale water- en visbeleving.

Avonturenvijvers

Naast het forelvissen op de drie forelvijvers kan er nu ook op een van de drie nieuwe avonturenvijvers gevist worden. Vijvers met grote en bijzondere vissoorten zoals steur, karper en meerval. Vissen die na de vangst en eventuele fotomoment weer worden teruggezet. Voor deze omgeving een nieuw visconcept, maar wat op de locatie in Lelystad al een aantal jaren een groot succes is.

Eten & Drinken

Er is een professionele horecakeuken geplaatst, zodat vissers, maar ook fietsers/wandelaars wat lekkers van de kaart kunnen eten en drinken. Vissers kunnen het eten en drinken ook aan de waterkant bestellen met een QR-code. De bestelling wordt dan ook naar de visplek toegebracht.

Aanwinst

Afgelopen vrijdag 1 juli werd deze mijlpaal gevierd door een officiële opening. Wethouder Liesbeth Vos deed de openingshandeling en noemde in de toespraak dat dit park echt een aanwinst is voor de omgeving. Een plek waar mensen kunnen genieten en een geluksmoment kunnen ervaren door het vangen van een mooie vis of genieten van de mooie omgeving.

Zomeravondvisserij

Vispark Toms Creek is zes dagen per week geopend. Alleen op dinsdag gesloten. Daarnaast is het deze zomerperiode ook op de vrijdag- en zaterdagavond geopend. Vissers kunnen vooraf online reserveren of op de dag zelf een ticket kopen. Voor bezoekers is het park vrij toegankelijk. Voor meer info zie www.tomscreek.nl.