Bij Hengelsport De Kock is er weer een nieuwe collectie kunstaashengels van G.Loomis binnen gekomen. De range bestaat uit meerdere series in diverse prijsklassen.

Zo is de E6X het ‘instapmodel’ van G.Loomis, maar de prijs/kwaliteitsverhouding is gewoon super! E6X blanks zijn zoals alle G.Loomis blanks opgebouwd uit meerdere tapers.

De IMX-PRO hengels zijn vijftien tot zelfs achttien procent lichter dan de overeenstemmende modellen uit de E6X en GCX reeksen. De hengels in deze reeks zijn uitgerust met mooi getaperde kurken handgrepen die super in de hand liggen, ergonomische Fuji reelhouders en Fuji K anti-tangle geleideogen.

De GLX bestaat al ruim 20 jaar en is in die 20 jaar grotendeels onveranderd gebleven. Onlangs heeft de GLX wel een paar mooie upgrades gekregen, zoals mooi getaperde handgreen met een ingewerkte Fuji reelhouder zodat ze super in de hand liggen. Verder zijn ze uitgerust met Fuji Titanium Sic geleideogen.

In 2020 werd de NRX nog eens onder handen genomen en geüpgraded naar NRX+! NRX was al super licht, maar de NRX+ is nog eens vijftien procent lichter. NRX+ is nu uitgerust met de Spiral X Technologie van Shimano, waardoor ze nog lichter, strakker en gevoeliger zijn.

De Conquest is het paradepaardje van G.Loomis & Shimano. Net zoals bij de NRX+ is ook hier de Spiral X Technologie van Shimano gebruikt, wat resulteert in super, super lichte hengels met ongezien veel power!

>| OVERZICHT G LOOMIS HENGELS