Visreis.nl heeft twee compleet nieuwe festivals ingepland voor 2022 in Noorwegen; het Cinnetic Skrei Festival 2022 en het Hart Noorwegen Festival 2022. Deze twee festivals organiseert Visreis.nl in samenwerking met hun partner in Loppa.

Tijdens springtij

Loppa is misschien wel een van de beste plaatsen in Noorwegen om op skrei te vissen. Met name de beschutte ligging is daarbij van groot belang maar ook de visboten zijn berekend op hun taak en van hoge kwaliteit. Loppa ligt tegenover Sørøya en dat is de locatie bij uitstek om deze enorme vissen te kunnen vangen. Beide festivals, dus zowel het Cinnetic Skrei Festival 2022 als het Hart Noorwegen Festival 2022, zijn bovendien ingepland tijdens het springtij voor een optimale visserij.

Ook deze platte jongens kun je tijdens de festivals bijschrijven…

Altijd prijs in Loppa…

 

Fotoboek & productprijzen

Elk van deze festivals wordt afgesloten met een gezamenlijk diner en prijsuitreiking. Elke deelnemer krijgt een fotoboek van de visreis als aandenken. Er zijn mooie productprijzen te winnen van Cinnetic en Hart. Dit beloven memorabele visreizen te worden met een kleine groep van enthousiaste vissers, dus kijk even in je agenda en stap op tijd in!

Stap op tijd in…

 

Brochures

Klik hier voor een uitgebreide brochure van het Cinnetic Skrei Festival en hier voor het Hart Noorwegen Festival.

IJs en weder dienende!