De geheel nieuwe Jumbo range aan tassen en foedralen is vervaardigd van uiterst duurzame materialen. Het ontwerp komt zeker tegemoet aan de verwachtingen van meest veeleisende sportvissers.

 

De 60x35x33 cm grote Jumbo Championship Bag is een robuuste tas waarmee je alle accessoires naar de waterkant en/of een viswedstrijd kunt brengen. De tas is voorzien van twee zijvakken en twee grote vakken voorop, waarvan er een uitgevoerd is met een rits. De tas lijkt vrij compact, maar kan toch opvallend veel materiaal bevatten.

De Jumbo Cool Bag heeft afmetingen van 45x22x22 cm en deze is zeker in staat om al je aas koel te houden onder warme omstandigheden.

De Jumbo Semi-Rigid Cool Bag is met 45x38x30 cm een stukje groter en deze biedt dan ook alle ruimte om je aas koel en in topconditie te houden. In de twee zijvakken uit netmateriaal kun je bijvoorbeeld je kranten stoppen voor het verwerken van de vers-de-vase.

De Jumbo Carryall biedt met haar afmetingen van 80x25x30 cm bijvoorbeeld ruimte aan de zitkistpoten met een lengte van 50 tot 80 cm. Deze sterke carryall kan een grote hoeveelheid accessoires bevatten.

De Jumbo Semi-Rigid Carryall is een carryall met een extra grote capaciteit. De tas is 117x30x35 cm groot en kan gemakkelijk allerlei onderdelen van je zitkist plus andere omvangrijke spullen bevatten. De twee grote vakken voorop lopen over de volle lengte van de tas, een is voorzien van een rits, de ander is van netmateriaal.

De Jumbo 1M90 Holdall is een topkwaliteit, modern hengelfoedraal gemaakt van zeer stevig materiaal, in het 190x24x17 cm grote foedraal kun je al je hengels en topsets veilig vervoeren. Uitgevoerd met elastiek binnenin om je hengels op hun plek te houden. In het vak aan de buitenkant is ruimte voor hengelsteunen en een paraplu. Voorzien van een handgreep en een gevoerde draagrem.

De Jumbo XL Holdall is beschikbaar met een of twee vakken. Dit 210 cm lange, grotere broertje van de 1M90 Holdall is ontworpen om de XL vaste hengels, topsets plus landingsnetstelen te vervoeren.

In de Jumbo Rigid Rod Holdall van 170x26x16 cm kun je opgebouwde bolognese- en wagglerhengels vervoeren. Voorzien van een handgreep en gevoerde draagriem.

In de range vind je verder o.a. nog twee Jumbo Kit Holdalls met vier en zes vakken, dit in lengtes van 145, 165 en 185 cm. De foedralen bieden ruimte aan je topsets, de powerkits en cupping kits. Elk compartiment meet 4×4 cm.

Website: www.sensas.com.