De plannen van ‘Treffers – Fishing & Outdoor’ om te gaan uitbreiden zijn realiteit geworden. De afgelopen maanden heeft men niet stilgezeten en is er op 5 km van de oude locatie Nieuwe Niedorp een nieuwe hengelsportzaak verrezen in Winkel (N-H) op adres Zandloper 10. De winkel is reeds geopend, maar op 13 maart 2021 staat de officiële opening gepland; dit wordt een combinatie van opendeurdag  en Season Kick-off.

 De kledinghoek krijgt een speciaal plekje.

 

Winkel (N-H)

Op 5 december 2020 was de laatste verkoopdag in het oude pand in Nieuwe Niedorp, waarna de verhuizing kon beginnen. De nieuwe hengelsportzaak in Winkel is momenteel reeds geopend voor ‘click & collect’. Klanten kunnen via de webshop het aanbod bekijken en bestellen, en het eventueel telefonisch doorgeven en na betaling de producten ophalen.

Treffers – Fishing & Outdoor heeft aanbod voor vrijwel alle disciplines van der hengelsport; karpervissen, witvissen, roofvissen en zeevissen. Bovendien een eigen kledingafdeling met T-shirts, hoodies, jassen, laarzen, petten, mutsen, handschoenen, warmtepakken en veel meer. Ondertussen is men druk bezig om de nieuwe webshop uit te breiden en te vullen met fraaie nieuwe producten.

 

De witvis- en de zeevisafdeling.

Opening 13 maart

Op zaterdag 13 maart 2021 staat de officiële (her)opening gepland. Er komen (als het volgens de coronaregels kan) bekende mensen uit de hengelsport en er zal een tombola met geweldige prijzen worden gehouden zoals een hoofdprijs van een week vissen in Frankrijk maar ook een voerboot of een lang weekend vissen aan een meer in Nederland. Daarnaast valt er nog meer te winnen bij diverse merken.

 Ook de koffiehoek wordt gezellig aangekleed.

Iedereen die vanaf (10 februari) momenteel bij de zaak producten koopt via de click & collect krijgt voor iedere € 20,- die men besteedt een gratis lootje voor deze tombola. De trekking hiervoor zal live op Facebook plaatsvinden. Natuurlijk wordt bekeken af alles via de coronaregels kan, maar de trekking gaat hoe dan ook door, en er is al een plan B om er deels een digitale open dag van te maken.

Klik hieronder voor een filmpje met een rondleiding door de winkel.