Schitterende ABU werpmolens en reels voor scherpe prijzen…

Op roofvisgebied zijn de ontwikkelingen van nieuwe materialen haast niet bij te houden. Een winkel als Wesdijk Hengelsport heeft er een neus voor om de juiste selectie te maken. Hun aanbod is anders dan bij andere winkels en past precies bij de moderne en gespecialiseerde uitstraling van de zaak in Barendrecht.

Barendrecht

Dankzij dat aanbod op de drukke webshop en in de nieuwe zaak aan de Eurekaweg 12 in Barendrecht, komen steeds meer sportvissers aan hun trekken. Leuke publiekstrekkers vind je hier bijvoorbeeld in het bellybootsegment. Er is een ruim aanbod aan bellyboten van veel merken voor elke portemonnee. Zo heeft het Spaanse Hart een zeer breed pakket, waarvan je de komende maanden bij Wesdijk steeds meer kunt vinden. Zo is er de extreem sterke Hart The Guardian Float Tube in prachtige camo kleuren.

The Guardian.

The Guardian.

Veel merken bellyboten...

Veel merken bellyboten…

Hart

Voorzien van net die extra’s die jouw visserij plezieriger en makkelijker maken, zal de 1,1 mm dikke pvc bellyboot je niet teleurstellen. Houd de webshop van Wesdijk in de gaten voor een unieke aanvulling op het bellybootassortiment binnen de Europese markt, eveneens van het Spaanse Hart. Wil jij op korte termijn al een specifiek artikel van dit merk hebben, stuur dan een mailtje en Wesdijk regelt het voor je.

Abu Garcia Beast 

Abu Garcia Beast

Shadvissers opgelet! De Abu Garcia Beast shads hebben een opvallende vorm. Hunne dikke kop, slanke body en sterke schoepstaart garanderen de interesse van de rovers. Leverbaar in verschillende maten onder de namen Pike Shad, Zander Shad en Perch shad, is er altijd wel eentje geschikt voor jouw roofvisserij. Uitgebracht in acht nieuwe topkleuren, kun je met de ‘3 halen = 2 betalen’ actie van Wesdijk nu voordelig een kleurenpalet aanschaffen, zodat je altijd voorbereid bent op de kleur van het water en de omgeving.

Beast shads...

Goeie vangers…

The Legend

Niet nieuw, maar wel weergaloos goed, mooi en extreem voordelig zijn de laatste Henk Simonsz Titan The Legend roofvishengels. Sommige types gaan bijzonder hard en zijn bijna (definitief) op. Van bijvoorbeeld de lichte en strakke eendelige H.S Titan Legend Jerkbait hengels had Wesdijk er zo ‘belachelijk’ veel ingekocht, dat die nu nog voordeliger zijn! Klik hier.

The Legend, voordat ze definitief op zijn...

The Legend, voordat ze definitief op zijn…

Cadeau

Binnen het werpmolen- en reelassortiment is zo veel nieuws te melden, dat hier bijna geen beginnen aan is. Van het topmerk Abu Garcia heeft Wesdijk een nu wel heel erg compleet assortiment, waar iedere visser voor elke discipline binnen de roofvisserij zeker een goede keuze uit kan maken. Zoals je van Wesdijk gewend bent betaal je geen cent te veel en worden trouwe klanten ook nog eens beloond met een cadeau bij bestellingen vanaf € 69,-.
Klik hier voor ABU reels.

Van het topmerk Abu Garcia heeft Wesdijk een nu wel heel erg compleet assortiment, waar iedere visser voor elke discipline binnen de roofvisserij zeker een goede keuze uit kan maken.

Acties

Met de kwaliteits materialen tegen scherpe prijzen en snelle levering en de standaard ‘5= 4’ actie op alle kunstaas in de mix is, kun je bijna niet om de winkel in Barendrecht heen. Ook in de nieuwe winkel van Wesdijk Hengelsport aan de Eurekaweg 12 in Barendrecht zijn alle materialen te bewonderen. Het deskundige personeel helpt je graag verder.

Knappe ABU reels...

Knappe ABU reels…

 

 

Bekijk ook:
https://beet.nl/november-bij-wesdijk-topaanbiedingen-voor-de-roofvis/
https://beet.nl/winkel-moet-leeg-laatste-fase-opruimingen-bij-wesdijk/
https://beet.nl/eindelijk-voorjaar-kinderfeestjes-bij-wesdijk-gaan-van-start/