Velen kijken er alweer naar uit wie de prijswinnaar is geworden van de rubriek In the Picture in de Beet Magazine. Deze nieuwe editie valt een dezer dagen in de bus bij de abonnees, maar we maken alvast de winnaar bekend, want je weet: er kan er helaas maar één de winnaar zijn, en deze keer is Tommie Kuijpers de gelukkige!

Tommie Kuijpers met zijn baarsdubbel…

Hier volgt het verslag van Tommie bij de winnende foto:

BAARSPRET OP HET KANAAL

Tommie Kuijpers: ik ben 14 jaar en ik vis eigenlijk al zolang als ik me kan herinneren, daarom ben ik ook al mijn vrije tijd aan het water te vinden. Ik was samen met mijn vader aan het vissen op het kanaal vlak bij ons huis in Lommel. We vissen veel vanuit onze boot op baars, en op het kanaal in Lommel hebben we regelmatig goede visdagen. Het was op een zonnige, windstille zaterdag toen ik tijdens het trollen op mijn hengel de eerste beuk kreeg en eigenlijk meteen daarna op de bij-hengel de tweede aanbeet kon verzilveren. Ik vis veel met mijn vader en mijn vaste vismaat Collin. We vissen op eigenlijk op alles afhankelijk van het seizoen, maar het mooiste blijft toch de roofvis zoals baars, snoek en snoekbaars. Ook vangen we steeds vaker meerval op het kanaal als bijvangst en dat geeft zeker met het lichte baars-materiaal een spannende dril.

Dit is de gehele foto…een klassieke ‘double hook-up’ en twee mooie baarzen als resultaat!

Prijswinnaar

Tommie Kuijpers is deze editie de winnaar van de Hennie Kruidenier waardebon t.w.v. € 75. Veel vis- en vangplezier met deze schitterende prijs!

=================================== 

DOE MEE & WIN

Ook meedoen? Stuur je foto en verhaal in, maak kans op een plekje in je favoriete magazine en ding mee naar de Hennie Kruidenier voucher, met een waarde van € 75! Dit bedrag is te besteden in de winkel te Haaksbergen (Spoelsterstraat 45) of hun webwinkel: www.hengelsport-kruidenier.com

Zo doe je mee: ga naar www.beet.nl/in-the-picture en upload hier heel makkelijk je foto en verhaal.

=======================================

Nog meer mooie

Er waren nog veel meer mooie inzendingen. Hieronder een aantal die we uit de ‘parade’ in BEET Magazine haalden.

Twee giebels: een voor Erin Granneman (links) en een voor J.A. Fokker.

Siem Hak met een 50 cm rivierwinde.

Rico Nijkamp met een 23,6 kg mega graskarper!

Lucas met zijn 101 cm recordsnoek.

Jan-Willem met een nieuw pr baars.

Een 29 pond pr voor Joeri De Clerck.

Friese vakantiebak, 80 cm, voor Fons Reyniers.