De karpervisser, commercial en witvisser vindt hieronder nieuwe producten voor dit jaar uit het assortiment van Prologic, Browning, JV Baits, Sensas en Colmic.

Goed beschermd

De nieuwe Prologic Storm Safe Luggage range is vervaardigd van EVA met speciaal afgewerkte naden, dit maakt de tassen waterdicht en vrijwel onverwoestbaar.

Of het nu gaat om reservekleding, elektronische spullen of andere materialen, in de tassen in deze range zijn ze veilig opgeborgen. De tassen zijn eenvoudig schoon te houden en voorzien van comfortabele handgrepen en/of draagriemen. In de serie vinden we nu een Carryall L, Carryall M, Insulated Bag en een Accessory Pouch.

De Carryall L is voorzien van drie extra vakken aan de buitenzijde.

De Carryall L is voorzien van drie extra vakken aan de buitenzijde.

Website: www.prologicfishing.com.

 

Afstanden overbruggen

De 3,90 meter lange Black Magic C-Distance II feederhengel van Browning is een langere versie van de Black Magic Competition feederhengels. Ze is met haar werpvermogen tot 120 gram speciaal ontwikkeld voor het vissen op extreme afstanden of op hard stromende rivieren.

De hengel heeft een transportlengte van 1,37 meter en een eigen gewicht van 447 gram. Deze strakke hengel is niet bang voor moeilijke situaties, ze wordt geleverd met wee feedertoppen met een weerstand van drie en vier ounce.

Feederhengel met een strakke actie.

Feederhengel met een strakke actie.

Adviesprijs € 94,95.
Website: www.zebco-europe.com.

 

Groot in het kleine voor de commercial visser

De Method Micro Pellets uit de Ringers range van JV Baits zijn speciaal ontwikkeld om te gebruiken in combinatie met de method voerkorf en de bagging waggler.

De pellets zijn voorzien van enorm veel kleefkracht en zeer weinig olie, wat ervoor zorgt dat de vissen niet te snel verzadigd raken. Door de pellets te bevochtigen en ze dan een poosje te laten staan, krijgen deze pellets een zachte structuur en zullen licht plakken. De pellets zullen hun vorm behouden, zodat ze onderwater de perfecte aaspresentatie zullen opleveren. Een zak bevat 900 gram van deze pellets.

Topproduct voor het methodvissen.

Topproduct voor het methodvissen.

Website: www.jvbaits.nl.

 

Vissen met Eva

De nieuwe EVA dobbers van Colmic zijn extra sterk uitgevoerd, zijn ze toch bedoeld voor het vissen op karper op commercials en karpervijvers. Drie van de vier modellen zijn voorzien van een dobberlichaam dat omgedraaid kan worden, mocht je dit wensen.

Bij de Evacarp 1 en 2 zijn de bovenantennes uitgevoerd in hol plastic, de onderantenne is van glasvezel en het dobberlichaam is van EVA; het draagvermogen loopt van 0,10 tot 1 gram. Bij de Evatop zijn bovenantenne en dobberlichaam van EVA, de onderantenne is van metaal, het draagvermogen ligt hierbij tussen de 0,10 en 0,50 gram. Bij de Evanight kan de plastic bovenantenne verwisseld worden voor een breekstaafje, het lichaam is van EVA, de onderantenne van staal; deze dobber is beschikbaar met een draagvermogen van 0,10 tot 1 gram.

Dobbers die tegen een stootje van een karper kunnen.Dobbers die tegen een stootje van een karper kunnen.Dobbers die tegen een stootje van een karper kunnen.Dobbers die tegen een stootje van een karper kunnen.

Dobbers die tegen een stootje van een karper kunnen.

Website: www.colmic.it.

 

Parallel universum

De Nanoflex Parallel range aan vaste hengels van Sensas is beschikbaar in XL, SW en Classic versies. De Sensas Nano High Power Carp XL Series 4 is de lichtste en strakste hengel in de range die beschikbaar is in lengtes van 11,50 en 13 meter.

Een perfecte vaste hengel voor het vissen op druk beviste commercials, brasem- en karpervijvers waar je snel moet reageren op voorzichtige aanbeten. De hengel weegt 714 gram op een lengte van 11,50 meter, 998 gram op de volle lengte van 13 meter. Door de dunne diameter van het handdeel laten deze hengels zich uitstekend hanteren.

Vaste hengels met een opvallend kleine diameter in het handdeel.

Vaste hengels met een opvallend kleine diameter in het handdeel.

Website: www.sensas.com.

Kijk voor meer productnieuws ook op:
www.beet.nl/nieuwe-producten-voor-de-witvisser-en-commercial-visser/
www.beet.nl/nieuwe-producten-voor-de-roof-en-witvisser-2/
www.beet.nl/nieuwe-producten-voor-de-karper-wit-en-roofvisser/