Nieuwe range

Sensas introduceerde dit jaar onder de noemer ´Classic´ een viertal verschillende soorten foedralen die elk in twee of drie formaten beschikbaar zijn.

De Classic Match Holdall en Competition Holdall zijn ideaal voor vaste hengels, topsets, landingsnetstelen en veel andere accessoires.

De Classic Rod Holdall kan twee of vier opgetuigde matchhengels, bolognesehengels of feederhengels bevatten. De Classic Rigid Holdall biedt door de harde achterkant extra bescherming tijdens het vervoer naar het viswater, deze is beschikbaar in lengtes van 1,60 en 1,90 meter.

De Classic Rod Holdall is beschikbaar met twee vakken in een lengte van 1,50 meter en met vier vakken in een lengte van 1,60 meter.

De Classic Rod Holdall is beschikbaar met twee vakken in een lengte van 1,50 meter en met vier vakken in een lengte van 1,60 meter.

Website: www.sensas.com

Lichtgewicht ontwerp

De nieuwe Conflict II is de lichtste werpmolen van Penn tot nu toe. De werpmolen is beschikbaar in zes uitvoeringen, vanaf een model 1000 tot en met een model 5000.

Het molenhuis en de rotor uit RR30 Rigid Resin hebben een zeer laag gewicht en zijn uitermate duurzaam. Met de Superline spoel hoef je niet eerst vulling op de spoel te draaien omdat de rubber ring voorkomt dat gevlochten lijn gaat slippen.

Voorzien van zeven gesealde roestvrij stalen kogellagers en een naaldlager. Overbrenging van 1:5,2 tot 1:6,2, waarmee 56 tot 97 cm lijn terug op de spoel gelegd wordt bij elke slingerslag. De maximale slipkracht ligt tussen vier en negen kilogram.
De adviesprijzen lopen van € 159,90 tot € 199,90.

Met CNC tandwieltechnologie.

Met CNC tandwieltechnologie.

Website: www.penn-reel.nl

Nieuw ontwerp

De Honda BLAST™ technologie met PGM-Fi elektronische brandstofinspuiting van de nieuwe Honda BF80 en BF100 buitenboordmotoren levert directe acceleratie, waardoor de boot zo snel mogelijk gaat planeren. Dit wordt bereikt door een nog nauwkeurigere ontstekingstiming te gebruiken, die meer koppel levert bij lage toerentallen zodat je heel snel je kruissnelheid bereikt.

LEES OOK  Voor langdurig gebruik

Dankzij de PGM-Fi elektronische brandstofinspuiting starten de motoren gemakkelijk en Honda Blast zorgt voor een krachtige acceleratie.

De BF100 is ook nog voorzien van VTEC. Gecombineerd met ECOmo zorgt dit niet alleen voor een uitzonderlijk efficiënt brandstofverbruik, maar ook voor opwindende prestaties bij hogere toerentallen.
Adviesprijs vanaf € 11.299 voor BF80 LRTU.

Meer vermogen en een efficiënter brandstofverbruik

Meer vermogen en een efficiënter brandstofverbruik

Meer vermogen en een efficiënter brandstofverbruik

Website: www.honda.nl/marine.html

Driedimensionaal

De FishHunter 3D is een draadloze transducer van Lowrance die sportvissers die vanaf/vanuit de oever, kajak of bellyboot vissen driedimensionale weergaven van bodemcontouren, vis en visgebieden biedt.

De onderwaterbeelden zijn via de gratis FishHunter app te bekijken op je smartphone. Deze app is beschikbaar voor iOS en Android.

Voor het gebruik van de FishHunter 3D is er geen internet- of mobiele verbinding noodzakelijk. De WiFi-verbinding tussen de transducer en je telefoon werkt tot op afstanden van 65 meter.

Je kunt nu vissen in 3D.

Je kunt nu vissen in 3D.

Website: www.navico.com en www.lowrance.com