Nieuwe producten voor de sportvisser van merken als Predox, Garmin, Shimano en Sänger.

 

Mooi geheel

De Predox Kuro Baitcasterset bestaat uit de tweedelige Predox Kuro Multi Mission baitcaster van 190 cm met een werpvermogen van 25 tot 60 gram en bijpassende werpreel.

De high modulus blank is afgebouwd met PE Resistant Concept geleideogen en een slim shape reelhouder uit grafiet met een trigger grip. De Predox Kuro Baitcast werpreel heeft een lijncapaciteit van 150 meter 28/00 en een overbrenging van 1:6,3. De reel beschikt over een behuizing uit grafiet, vier kogellagers, een sterslipsysteem en een magnetische slip voor het werpen, de dubbele slinger beschikt over soft touch slingerknoppen.

Sportvisser - Een set waarmee je gezien mag worden.

Een set waarmee je gezien mag worden.

Adviesprijzen baitcaster € 46,60, werpreel € 65.
Website: www.predox.eu.

 

Robuust GPS outdoor horloge voor de sportvisser

Het nieuwe Garmin Instinct horloge is geproduceerd volgens de Amerikaanse militaire standaard 810G voor temperatuur-, schok- en waterbestendigheid (tot 100 meter).

Bewaak je hartslag, activiteit en stress; train met vooraf geladen activiteitenprofielen. Met ingebouwd 3-assig kompas en barometrische hoogtemeter, plus ondersteuning van meerdere navigatiesatellietsystemen (GPS, GLONASS en GALILEO) voor meer uitdagende omgevingen waarin GPS niet volstaat. Batterijduur: tot veertien dagen in smartwatch-modus, tot zestien uur in GPS-modus en tot 40 uur in UltraTrac batterijspaarstandmodus (afhankelijk van de instellingen).

Sportvisser - Gebruik de TracBack functie om dezelfde route terug naar het beginpunt te navigeren.

Gebruik de TracBack functie om als sportvisser dezelfde route terug naar het beginpunt te navigeren.

Adviesprijzen € 299,99.
Website: www.garmin.com/nl-NL.

 

Waterdicht

De Shimano EVA Tackle Boat Bag van waterdicht geseald EVA beschikt over een voorgevormde deksel die voorkomt dat er water in de tas kan komen.

De tas beschikt over antislip rubber aan de onderzijde en ze is uitgevoerd met een stevige vakverdeling voor je accessoires en (kunst)aas. Voorzien van een clip- of klittenbandsluiting en een verstelbare schouderband. Aan de D-vormige clip aan de buitenzijde kun je extra materialen bevestigen.

Sportvisser - Beschikbaar met een inhoud van 22, 27 en 32 liter.

Beschikbaar met een inhoud van 22, 27 en 32 liter.

Adviesprijs € 84,95 tot € 99,95.
Website: www.shimano.com.

 

Alles geordend

Voor het geordend bewaren van losse haken en andere kleine items levert Sänger in de MS-Range speciale magnetische dozen.

De MS-Range Magnetic Box dozen zijn aan twee zijden te vullen en worden geleverd met een magnetische stick om een enkele haak uit de dozen te halen. Deze dozen voorkomen dat de witvisser de nodige haken verliezen en betalen zichzelf dus zeer snel terug.

Sportvisser - Beschikbaar in de maten L en S.

Beschikbaar in de maten L en S.

Website: www.saenger-tts.de.

Bekijk ook deze pagina’s met nieuwe producten voor de sportvisser:
https://beet.nl/nieuwe-producten-voor-de-roofvisser-5/
https://beet.nl/nieuwe-producten-voor-de-roof-en-witvisser-2/
https://beet.nl/nieuwe-producten-voor-de-karper-wit-en-roofvisser/