Heel sportvisland bakt

Prologic komt dit jaar met twee nieuwe Logicook Cooking Kit kooksets voor één en voor twee personen.

De 2 Man set wordt geleverd in een 600D MCP Camo Carry Bag en omvat onder meer gecoate pannen voor het opwarmen en braden met een opvouwbare handgreep, snijdplank, borden, mokken, messen, vorken en lepels. Flacons voor melk en olie, een zout- en peperstel en soepkommen zijn eveneens aanwezig.

Complete set voor het bereiden van maaltijden.

Complete set voor het bereiden van maaltijden.

Adviesprijs € 119,95.
Website: www.prologicfishing.com.

 

Ultralicht feederen

Drennan introduceert dit jaar twee nieuwe, slechts 2,75 meter lange feederhengels voor het vissen op witvis en karper van bescheiden formaat.

De Ultra-uitvoering wordt geleverd met Acolyte carbon feedertoppen met een weerstand van slechts 1, 1,5 en 2 ounce, de wat krachtiger uitgevoerde Acolyte Plus wordt geleverd met carbon feedertoppen van 1,5, 2 en 2,5 ounce.

De superdunne feederhengels hebben een kurken handgreep met molenhouder, een zeer laag eigen gewicht en een prachtige actie voor het werpen en drillen.

De hengels worden geleverd met een neopreen foedraal.

De hengels worden geleverd met een neopreen foedraal.

Adviesprijs € 220.

Adviesprijs € 220.

Adviesprijs € 220.

Website: www.drennantackle.com.

 

Het zwarte goud

Browning levert nu een nieuwe gevlochten lijn voor het feedervissen in de bekende Black Magic kwaliteit.

De lijn is betrouwbaar, zeer duurzaam en het werpen en vissen er mee komt de werpafstand en de beetregistratie zeker ten goede. De Browning Black Magic Gold Braid wordt geleverd op spoelen van 150 meter, met een trekkracht en diameter van 3,3 kg – 8/00, 3,6 kg – 10/00 en 4,5 kg – 12/00.

De lijn is vrijwel zwart van kleur.

De lijn is vrijwel zwart van kleur.

Adviesprijs tussen de 10 en 11 euro.
Website: www.zebco-europe.com.

 

Sticky en tricky

De Ringers Chocolate Orange Sticky Liquid uit het assortiment van JV Baits kan op velerlei manieren gebruikt worden.

Je kunt het toevoegen aan je lokvoer, je kunt er je aas in onder dompelen of op andere manieren de smaak en geur van je lokvoer, pellets of aas er mee versterken. Een flacon bevat 400 ml en je kunt de Sticky Liquid gebruiken in combinatie met pellets, maïs, lunchworst, wafters, boilies enzovoorts.

Superzoet en zeer effectief.

Superzoet en zeer effectief.

Website: www.jvbaits.nl.

 

Met extra draaikracht

Shimano heeft dit seizoen de collectie Nasci werpmolens uitgebreid met een model 500 voor het vissen op forel en witvis.

De aluminium spoel kan 100 meter 20/00 bevatten, met een overbrenging van 1:5,6 wordt er dan per slingerslag weer 69 cm lijn terug op de spoel gelegd. Het werpmolentje is voorzien van vier kogellagers en een naaldlager, het molenhuis is vervaardigd van XT-7 materiaal. Het slipsysteem is waterdicht afgesloten.

Met Hagane Gear en Varispeed II lijnmanagement.

Met Hagane Gear en Varispeed II lijnmanagement.

Adviesprijs € 99,95.
Website: www.shimano.com.