Vind je match

Mitchell heeft een serie van drie werpmolens speciaal voor het matchvissen ontworpen. Het model topmodel Avocet Match RZT heeft zeven kogellagers en een naaldlager, plus een overbrenging van 1:6 waarmee per slingerslag 96 cm lijn terug op de spoel gelegd wordt.

De ondiepe aluminium spoel heeft een capaciteit van 150 meter 18/00 en twee lijnclips. De inklapbare aluminium slinger is voorzien van een soft touch slingergreep. Met direct werkende antiretour.

Voorzien van Multi Disc slipsysteem.

Voorzien van Multi Disc slipsysteem.

De adviesprijs ligt op € 69,90.

Website: www.mitchell-molen.nl.

 

On the run

Met de Run Rings van Drennan kun je los glijdende montages maken met wartellood of voerkorven voor het bevissen van allerlei vissoorten. Ze zijn geproduceerd met een super gladde, zeer harde polymeer die prachtig over nylon glijdt.

De drie formaten, small, medium en large, werken uitstekend in combinatie met de Swivel Stop Beads en Quick Change Beads van dit merk. Elke verpakking bevat vier bruine en vier groene Run Rings.

Glijden zonder weerstand.

Glijden zonder weerstand.

Adviesprijs € 3,90.

Website: www.drennantackle.com.

 

Duurzame leefnetten

De Iros Carp leefnetten van Colmic zijn beschikbaar in rond en rechthoekig, in lengtes van 2,50, 3, 3,50 en 4 meter. Qua sterkte en duurzaamheid komen deze netten geheel tegemoet aan de wensen van de moderne sportvisser op de commercials.

Met het speciale bevestigingsmechanisme kun je het leefnet snel en precies plaatsen zoals je wilt. Het ronde leefnet heeft een opening van 55 cm rond met een aluminium ring van 12 mm dik, de overige stalen ringen zijn 4 mm dik en ze hebben een diameter van 45 cm. Het rechthoekige leefnet heeft een aluminium ring van dezelfde dikte en een opening van 57 x 47 cm, de 4 mm stalen ringen hebben afmetingen van 52 x 42 cm.

Snel te bevestigen.

Snel te bevestigen.

Website: www.colmic.com.

LEES OOK  Vissen met gemoedsrust

 

Goed toegankelijk

De nieuwe Infinity Carryall M en L tassen van Daiwa met een inhoud van 50 (M) en 85 liter (L) bieden je enorm veel opbergruimte.

Het hoofdcompartiment is toegankelijk middels een ritssluiting aan de zijkant, hierdoor kun je ook bij spullen onderin de tas zonder dat je eerst alles eruit moet halen. Het model M is voorzien van vier zijvakken rondom, het model L heeft er zeven. De tassen zijn voorzien van een afneembare, gevoerde schouderriem en handgrepen. Afmetingen 45x33x33 en 52x38x34 cm.

Ruime opslagcapaciteit.

Ruime opslagcapaciteit.

Website: www.daiwa.de.

 

Snel en eenvoudig te leren

De LightHouse 3 software en RealVision 3D sonar zijn nu ook beschikbaar voor eigenaren van Raymarine’s populaire eS en gS Series aan multifunctionele displays.

Ook zij kunnen nu profiteren van de mogelijkheden die de krachtige CHIRP DownVision, CHIRP SideVision, High CHIRP, RealVision 3D en 1kW CHIRP sonar ze te bieden heeft. Deze displays functioneren nu nog op LightHouse 2, maar ze kunnen snel en gratis een update krijgen naar Lighthouse 3. Download de software van Raymarine.com en sla deze op een Micro SD-kaart op, plaats deze in je display en binnen enkele minuen beschik je over de nieuwste technologie.

Nu ook beschikbaar voor Raymarine eS en gS displays.

Nu ook beschikbaar voor Raymarine eS en gS displays.

Website: www.raymarine.nl.

 

Schokdemper

Het vissen op karperputten wordt met de dag populairder. De Albatros Bonanza is uitermate geschikt voor deze vorm van visserij.

Deze hengels zijn gebouwd op een mal met korte secties.

Deze hengels zijn gebouwd op een mal met korte secties.

Elke sectie heeft een ongelooflijke wanddikte en een X-cross wikkeling voor nog meer power. Verder is de top al voorzien van een grote binnendiameter en hoeft niet of nauwelijks te worden versneden. Perfect voor het vissen kort onder de kant op grote vis! De Bonanza vaste hengel is beschikbaar in lengtes van 5,50, 6,50 en 7,50 meter.

Voor deze hengels is er ook een losse, tweedelige topset beschikbaar.

Voor deze hengels is er ook een losse, tweedelige topset beschikbaar.

Adviesprijs vanaf € 84,95.

LEES OOK  Sensas KOC voucher ingewisseld

Website: www.albatroshengelsport.com.