Alternatief voor gevlochten lijn

Browning levert de voorgerekte Cenex Low Stretch Mono als een van de nieuwe producten voor het feedervissen in diameters vanaf 14/00 tot en met 26/00 op spoelen van 150 meter.

Door de lage rek wordt de beetregistratie op afstand duidelijk verbeterd, daarnaast is de Browning Cenex Low Stretch Mono een gemakkelijk te gebruiken alternatief voor gevlochten lijnen. De zwart gekleurde lijn is schuurvast en voorzien van een super gladde finish.

Met een ultra lage rek.

Met een ultra lage rek.

Adviesprijs € 7,50.
Website: www.zebco-europe.com.

 

Met speciale geleideogen

Sänger heeft niet alleen de aanblik van de nieuwe MS-Range Econ NX Feeder hengels weten te verbeteren, de actie is wat strakker geworden in vergelijking tot de voorgaande modellen en door de K-Type geleideogen is er nu nauwelijks kans dat de lijn rond de geleideogen van deze nieuwe producten vast komt te zitten.

In de range vinden we zes uitvoeringen in lengtes van 3,30 tot 4,20 meter, waarbij het werpvermogen oploopt van 60 gram bij de ‘light’ uitvoering naar 180 gram bij het ‘Ultra Heavy’ model. De hengels worden geleverd met twee feedertoppen.

Voor elke visserij met de voerkorf is er een uitvoering beschikbaar.

Voor elke visserij met de voerkorf is er een uitvoering beschikbaar.

Voor elke visserij met de voerkorf is er een uitvoering beschikbaar.

Voor elke visserij met de voerkorf is er een uitvoering beschikbaar.

Adviesprijs € 107,95 tot € 149,95.
Website: www.saenger-tts.de.

 

Strak en sterk

De stevige Unicorn XTR – 950 vaste hengel van JVS is 9,50 meter lang en ideaal voor de beginnende wedstrijdvisser. Tevens is de Unicorn XTR 950 erg geschikt voor het vissen op karpervijvers.

De Unicorn XTR – 950 is een oversteekhengel waarvan de eerste drie delen van de top telescopisch uitgevoerd zijn. Door de telescopische delen biedt deze hengel een uitgelezen kans om het vissen met elastiek te leren.

Als extra is er een driedelige topset te verkrijgen voor € 29,99.

Als extra is er een driedelige topset te verkrijgen voor € 29,99.

Adviesprijs € 129,99.
Website: www.raven.nl.

LEES OOK  Ultiem opslagsysteem

 

Kwaliteit op het water

Mercury Marine introduceerde eerder afgelopen jaar een complete nieuwe lijn aan Quicksilver opblaasbare boten en RIB’s. De vier nieuwe Quicksilver series bieden een ongekende combinatie van waarde voor het geld, kwaliteit, bijzondere eigenschappen en allerlei innovaties.

In de Tendy serie vinden we drie lichtgewicht modellen van 2 en 2,40 meter, de Air-Deck serie omvat drie modellen van 2,50 tot 3,20 meter met een hoge druk Air Floor. De zes boten in de Quicksilver Sport serie beschikken over aluminium bodems, deze boten zijn 2,50 tot 4,70 meter lang. De zes modellen in de Aluminium RIB serie combineren de stabiliteit, veiligheid en gebruiksgemak van een RIB met de duurzaamheid en de geringe hoeveelheid onderhoud van een aluminium boot.

Voor de veeleisende gebruiker.

Voor de veeleisende gebruiker.

Website: www.mercurymarine.com.

 

Extra goed zichtbaar

Voor de visserij op de commercials en karpervijvers komt Sensas dit seizoen met tal van nieuwe producten zoals twee nieuwe Visual dobbers.

De modellen 3 en 4 beschikken over verwisselbare antennes waarbij er, in plaats van een plastic antenne, ook een breekstaafje bovenop de dobber geplaatst kan worden. De dobbers, met oogjes aan de zijkant en een glasvezel onderantenne, zijn beschikbaar met een draagvermogen vanaf 0,20 tot en met 2 gram.

Een must have voor de late avonduren.

Een must have voor de late avonduren.

Een must have voor de late avonduren.    Een must have voor de late avonduren.

Website: www.sensas.com.

Bekijk ook:
www.beet.nl/nieuwe-producten-voor-witvissers-karpervissers-en-roofvissers/
www.beet.nl/nieuwe-producten-voor-de-witvisser-en-commercial-visser/
www.beet.nl/nieuwe-producten-voor-de-karper-wit-en-roofvisser-2/