Ontworpen door de succesvolle Browning match- en feedervissers. De toewijding van Jens Koschnik speelde een belangrijke rol in de ontwikkeling van deze speciale range aan haken die vanaf december 2018 beschikbaar zal zijn.

Elk model is zo licht mogelijk ontworpen voor het doel waarvoor ze gebruikt gaat worden, terwijl de haken toch robuust genoeg zijn om ook de grootste specimen vissen veilig te kunnen landen. Het geringe gewicht van de haak is essentieel om aas zo natuurlijk mogelijk aan te kunnen bieden.

Het zijn fijne details die uiteindelijk naar het ultieme succes leiden! De haken worden speciaal voor Browning geproduceerd in een van de grootste hakenfabrieken van Japan en ze komen tegemoet aan de hoogste kwaliteitsstandaarden, net zoals alle producten die de Sphere naam dragen.

De nieuwe Sphere match- en feederhaken zijn straks los leverbaar of als kant-en-klare onderlijn.

De nieuwe Sphere match- en feederhaken zijn straks los leverbaar of als kant-en-klare onderlijn.

Browning presenteert daarnaast een volledig nieuw concept op het gebied van het opbergen van onderlijnen. Kant-en-klare onderlijnen worden gewikkeld op een spoel met een omvouwbare, beschermende rand, de haken zijn zo veilig opgeborgen en het nylon wordt beschermd tegen de invloeden van UV-straling. De eerste haak zit aan de bovenste uitstulping waar ze gemakkelijk gevonden kan worden. De daaropvolgende haken zijn gehaakt in de lus van de voorgaande onderlijn en ze kunnen zo, zonder kans op in de war raken, van de spoel genomen worden.

Een uniek concept waarbij geen gebruik gemaakt hoeft te worden van naalden of iets dergelijks.

Een uniek concept waarbij geen gebruik gemaakt hoeft te worden van naalden of iets dergelijks.

Sphere Classic, het klassieke haakmodel voor alle situaties.
Sportvissers die veel vissen met de vaste hengel of matchhengel zullen zeker bekend zijn met dit zeer effectieve haakmodel. Met de lange haaksteel kan de haak gemakkelijker verwijderd worden zonder daarbij de bek van de vis te beschadigen. De haak heeft ook een vast plekje veroverd bij de feedervissers. Het optimale compromis wanneer je een laag gewicht dient te combineren met sterkte. Toepassing: allround haak voor het vissen met de vaste hengel, het matchvissen of licht of zwaar feedervissen. De haken zijn geknoopt aan topkwaliteit nylon.

LEES OOK  MS Range Carp Float van Sänger

Ook verkrijgbaar in Match, Ultra Strong, Feeder Ultra Lite en Beast.

Website: www.zebco-europe.com.