Visreis.nl

Hemmingodden is een top locatie om de hoek van Nappstraumen voor heilbot, kabeljauw en koolvis. Gelegen in Ballstad is dit een comfortabele en zeer professionele vislocatie.

Vanaf deze locatie is de visserij perfect.

Vanaf deze locatie is de visserij perfect.

De Lodge ligt direct aan het water en beschikt over verschillende typen woningen en visboten. De lodge ligt zeer beschut in het zuidelijke deel van de Lofoten en je kijkt uit over het fjord en naar de indrukwekkende bergtoppen die zo kenmerkend zijn voor de Lofoten. Vissen in Noorwegen heeft weer een nieuwe toplocatie!

Nappstraumen is een zeer bekend en goed visgebied. Met het komen en gaan van de getijden ontstaat zowel in de Nappstraumen maar ook bij de verschillende eilanden en ondiepten rondom Ballstad en omgeving een perfecte stroming waar de vissen zich maar al te graag begeven op zoek naar voedsel.

Bekijk de nieuwe film van deze locatie:

Zoals op de meeste locaties kom je ook hier dagen tekort. In combinatie met de top boten en mooie appartementen / vakantiewoningen is dit weer een nieuwe parel in het assortiment van Visreis.nl, waar veel gasten met plezier heen gaan en met nog meer plezier gaan terugkeren.

Visreis.nl heeft trouwens een eigen Vimeo-kanaal waar maar liefst 153 films op staan op dit moment. Kijk maar eens op: https://vimeo.com/visreis.

Hemmingodden is de nieuwe toplocatie op de Lofoten!

Hemmingodden is de nieuwe toplocatie op de Lofoten!

www.visreis.nl