Little Carpvalley ligt net onder Hilvarenbeek is het kleinere broertje van het grote Carpvalley. Slechts 0,8 ha maar in combinatie met een carpy eilandje, comfortabel maar basic chalet, schitterend karperbestand en de fraai aangelegde stek met steiger en gratis boot is het heerlijk vertoeven in het Zuid-Brabantse land. Angling Escapes heeft zowel Carpvalley als Little Carpvalley in haar aanbod zitten.

Een mooi klein watertje met een prachtig bestand…

Lelieveld

Eigenaar Ad Brak heeft met Little Carpvalley een mooie en sfeervolle karpervijver ontwikkeld.  Het water heeft aan de rechterzijde een eilandje en aan de linkerzijde een groot lelieveld. Aan de overkant van het water loopt een provinciale weg, daar is een aarden wal aangebracht die beplant is. Aan de achterzijde van het chalet bevinden zich uitgestrekte akkers en bosgebied.

Roeiboot

Op Little Carpvalley heeft u de beschikking over een houten chalet met veranda en terras inclusief tafels en stoelen en bbq, en ook een roeiboot, USB en stroomvoorziening via zonnepanelen.

Met recentelijk weer nieuwe spiegels… 

Visbestand

Op Little Carpvalley zwemmen rond de 100 karpers die geregeld worden aangevuld met mooie grote Franse spiegels. Ook zwemmen er zo’n 50 speciaal geselecteerde beschubde spiegels en schubs van het snelgroeiende Tsjechische ras. Als extra toevoeging zijn er nog een 15 tal grote Duitse schubs uitgezet. Sommige van deze vissen zijn al over de 30 pond. Onlangs zijn er opnieuw mooie vissen uitgezet.

Meer informatie over dit mooie watertje? Klik dan hier voor de details.

En fraaie Duitse en Tsjechische schubkarpers…