Na heel veel uren werken en omzetten van alle teksten, foto’s en wat al niet meer, is Visreis.nl er in geslaagd om tijdens de afgelopen beurs in Utrecht de nieuwe website te lanceren. En ze zijn er erg trots op dat het allemaal gelukt is. De eerste reacties van gebruikers zijn vooralsnog enthousiast. Er zullen vast nog wel een paar kinderziektes inzitten maar dat is een kwestie van tijd voordat ze die hebben getackeld.

Neem gerust even de tijd om eens rustig door de nieuwe website heen te scrollen. Ontdek de mogelijkheden zoals de verschillende selectiecriteria, creëer je eigen favorietenlijsten waarmee je heel makkelijk reizen kunt terugkijken en vergelijken, ontvang en bevestig offertes helemaal online. Of maak je eigen account aan waar je al je offertes, bevestigingen, facturen maar ook je reisbescheiden in terug kunt vinden. Visreis.nl heeft echt haar best gedaan om het boekingsproces voor de gasten te verbeteren.

Visreis.nl heeft echt haar best gedaan om het boekingsproces voor de gasten te verbeteren.

Nieuwe locaties

Sommigen is het misschien ontgaan maar ze hebben tijdens de beurs ook nog twee nieuwe locatie geïntroduceerd. En niet de minste!

Angola
Deze locatie is per directe vlucht met de KLM in acht uur vliegen al te bereiken. Deze locatie aan de monding van de rivier Kwanza biedt een afwisselende visserij op onder meer tarpon, cubera snapper, jack crevelle, marlijn, zeilvis, mahi mahi, tonijn, barracuda, kapiteinsvis etc. En dat vanuit een heerlijk relaxte lodge, dit is een perfecte bestemming voor een afwisselende visserij.

En dat vanuit een heerlijk relaxte lodge, dit is een perfecte bestemming voor een afwisselende visserij.

Soroya 2.0
Soroya is natuurlijk al een hele bekende locatie, maar nu heb je via Visreis.nl de mogelijkheid om hier te vissen met serieuze en volwaardige visboten met 150 of 250 PK. Dus bij minder goed weer ben je minder snel genoodzaakt om te stoppen met vissen. Top materiaal op een toplocatie. Dus claim nu snel jouw plek voor 2020.

Dus claim nu snel jouw plek voor 2020.

Vrije plaatsen groepsreizen

Voor 2020 heeft Visreis.nl weer een mooi aantal groepsreizen in de planning staan. Ieder jaar merken ze dat er meer en meer gasten mee willen met de gezellige groepsreizen. Misschien ook wel omdat ze zelf actief mee vissen en graag hun kennis en ervaring delen met de gasten op de boot. Niet alleen gezellig maar ook nog leerzaam.

Het Raven Roofvis Festival in mei heeft nog ruimte beschikbaar voor tien vissers.
Het Wout van Leeuwen Noorwegen Festival in mei is reeds volgeboekt.
Het Fin-Nor Noordkaap Festival in juni heeft nog maar plaats voor maximaal acht personen.
Voor het BEET IJsland Festival eind augustus zijn nog twee plaatsen beschikbaar.
De eerste negen woningen en tien boten voor het Fin-Nor Heilbot Festival medio september zijn al weer geboekt. Maar ze hebben nog vier extra boten en woningen in optie kunnen zetten.
Het Raven Noorwegen Festival in de eerste week van oktober kent nog voldoende ruimte om bij aan te sluiten.

Dus waar wacht je nog op en meld je aan voor het te laat is!

Dus waar wacht je nog op en meld je aan voor het te laat is!

2019 oud en 2020 nieuw

Zo aan het einde van een jaar is het ook tijd om terug te kijken op het afgelopen jaar. Dit was het eerste jaar dat ze fulltime aan Visreis.nl hebben gewerkt en dat was best wel spannend. “Vorig jaar om deze tijd liep ik bij mijn werkgever het pand uit en had ik geen baan meer en was ik voor het eerst van mijn leven een ‘zelfstandige’. Toen heel spannend en terugkijkend kan ik zeggen “had ik het maar eerder gedaan”.”

“Ik heb me dit jaar volledig kunnen focussen op Visreis.nl en mijn passie. Het was een goed jaar waar we wederom een grote groei hebben weten te realiseren van maar liefst 27,9 %. Dit is het vierde jaar op rij dat we meer dan 25 % groeien. Supergaaf en voor het grootste deel te danken natuurlijk aan onze klanten. Daarom willen we al onze klanten dan ook van harte bedanken voor het vertrouwen dat we (wederom) van jullie gekregen hebben. In 2020 gaan we ons ook weer wat meer richten op het vinden en presenteren van nieuwe locaties. Dat is er in 2019 wel een beetje bij ingeschoten. Maar we hebben wel een hele mooie, nieuwe website kunnen realiseren.”

Kerstwens Visreis.nl
Zoals ieder jaar heeft Visreis.nl ook dit jaar weer een leuk filmpje laten maken met een nieuwjaarsgroet.

Visreis.nl wenst jullie allemaal fijne feestdagen en een goed en visrijk 2020!

Website: www.visreis.nl.

 

Bekijk ook:
https://beet.nl/visreis-nl-op-de-hengelsport-en-botenbeurs-utrecht/
https://beet.nl/doorlopend-lezingen-bij-visreis-nl-op-de-hengelsport-en-botenbeurs/
https://beet.nl/op-vakantie-met-visreis-nl/