Mercury Marine introduceerde in juli de volgende generatie 25 en 30 pk viertakt-buitenboordmotoren, volledig ontworpen voor een snellere en gemakkelijkere bediening en onderhoud.

Deze buitenboordmotoren zijn uitgerust met een drie-cilinder, 500 cc motorblok met elektronische brandstofinjectie. Deze nieuwe buitenboordmotoren wegen slechts 60 kg, zijn zestien procent lichter dan de voorgaande generatie en bieden een brandstofverbruik dat het beste is in zijn klasse. De buitenboordmotoren zijn te krijgen in 25 en 30 pk FourStroke-, 25 pk SeaPro- en 25 pk ProKicker-modellen.

Voor het eerst zijn de elektronische startmodellen van 25 en 30 pk standaard uitgerust met digitale technologieën van Mercury SmartCraft, waardoor booteigenaren kunnen koppelen met de meest geavanceerde digitale meters in de sector en met mobiele apparaten via VesselView Mobile.

De vernieuwde 25 en 30 pk FourStroke- en de pas geïntroduceerde 25 pk SeaPro-modellen zijn ideaal voor gebruik met elf tot zestien voet aluminiumboten met V-bodem en aluminium jonboten, opblaasboten, elf tot dertien voet composiet- en glasvezelmicro-skiffs en ondiepe V-bodemboten.

|> MERCURY