Ongetwijfeld heeft u in de laatste weken het nieuws aangaande het Corona-virus op de voet gevolgd. Wie had er ooit kunnen denken dat er een pandemie zou uitbreken die het persoonlijke- en bedrijfsleven zo hard zou kunnen raken? Dag na dag worden de maatregelen verscherpt om het virus een halt te kunnen toeroepen en verdere verspreiding te voorkomen.

Maandagavond 16 maart hebben we vanuit The Carp Specialist de toespraken van de Nederlandse minister-president Mark Rutte en de Franse president Emmanuel Macron beluisterd en aan de hand van de internationale berichtgevingen hebben we besloten om pro-actief en per direct de volgende maatregelen in te voeren:

Voor karpervisvakanties in Nederland & België met aankomstdatum van 17 maart t/m 15 april 2020

In zowel Nederland als België is het op dit moment nog toegestaan om op karpervisvakantie te gaan in de betreffende periode. Uiteraard wordt de situatie van dag tot dag bekeken door onze overheden en experts, waarop wij vanuit The Carp Specialist zullen reageren. U bent tot nader bericht dus van harte welkom op onze Nederlandse & Belgische wateren. Mocht u uw visvakantie toch liever annuleren? In samenwerking met onze watereigenaren zijn we er bijzonder trots op dat wij u een éénmalige kosteloze omboeking mogen aanbieden voor het betreffende betaalwater in de periode 2020-2021.

Voor karpervisvakanties in Frankrijk, Hongarije, Italië, Portugal & Marokko met aankomstdatum van 17 maart t/m 15 april 2020

In deze landen is het op dit moment niet meer toegestaan om op karpervisvakantie te gaan in de betreffende periode. Uiteraard wordt de situatie van dag tot dag bekeken door onze overheden en experts, waarop wij vanuit The Carp Specialist zullen reageren. Helaas is uw visvakantie dus vanwege overheidsmaatregelen eenzijdig geannuleerd. In samenwerking met onze watereigenaren zijn we er bijzonder trots op dat wij u een éénmalige kosteloze omboeking mogen aanbieden voor het betreffende betaalwater in de periode 2020-2021.

Voor karpervisvakanties met aankomstdatum vanaf 16 april 2020

Hoe graag we hierover ook een uitspraak zouden willen doen… helaas is het nog onmogelijk om aan te geven welke maatregelen de overheden zullen nemen. Dit is geheel afhankelijk van de gedragingen van het Corona-virus in de komende tijd.
Wij hebben gemeend om deze maatregelen te moeten invoeren om de gezondheid en veiligheid van onze gewaardeerde gasten én watereigenaren te garanderen. In deze tijden van crisis zijn we graag solidair en, ondanks dat het voor ons bedrijf een forse financiële impact heeft, denken we dat het de enige juiste beslissing is. Graag herhalen we de woorden van onze minister-president Rutte:

“Dit is een tijd waarin we elkaar moeten vinden, over meningsverschillen en tegenstellingen heen. Een tijd om het gezamenlijke belang boven het eigen belang te stellen. Samen komen we deze moeilijke periode te boven. Let een beetje op elkaar.”

Praktisch: omboeken… zo doet u het!

Zoals u begrijpt zullen er in de komende periode enkele duizenden gasten omboeken naar een nieuwe datum in 2020 of 2021. Om dit proces juist te laten verlopen vragen wij u het volgende:
1. Boek uw nieuwe vakantiedata VERPLICHT via onze website www.thecarpspecialist.nl. U kunt uw karpervisvakantie alleen kosteloos verplaatsen naar een nieuwe datum op het origele water van uw keuze, het is NIET mogelijk om een ander betaalwater te reserveren.
2. In de reservering zal ons systeem uiteraard gewoon de ‘normale’ verkoopprijs berekenen.
3. In het opmerkingenveld geeft u de volgende tekst in: “Reservering ter vervanging van visreis (*** INVOEREN FACTUURNUMMER ***) in verband met Corona-virus”.
4. The Carp Specialist zal hierna uw visvakantie kosteloos omzetten naar de nieuwe gewenste reisdata. Let wel: uiteraard dient de reissom gelijk te zijn.

Vragen?

Zoals u begrijpt is ons team net zoals vele andere bedrijven momenteel onderbemand. Wij geloven dat de bovenstaande uitleg duidelijk en volledig is. Meer informatie kunnen we u momenteel niet verstrekken. Graag verzoeken we u vriendelijk om hier rekening mee te houden en ons svp niet te bellen, appen of mailen zodat wij de betreffende omboekingen juist kunnen verwerken.

We vertrouwen op uw begrip en wensen u en uw naasten veel sterkte en succes in de komende weken. We zien er naar uit om u ‘in rustiger tijden’ weer aan de waterkant te mogen verwelkomen!

Uw team van The Carp Specialist

Bas van Klaveren
Jeroen Albers
Bianca Venema
Patrick Scupin
Marjon Roesthuis
Angie Laigle

Ga naar de website.

 

Bekijk ook:
https://beet.nl/vroegboekactie-bij-the-carp-specialist-25-korting-op-mtc-baits/
https://beet.nl/gigantica-nu-te-reserveren-bij-the-carp-specialist/
https://beet.nl/carp-zwolle-2020-dont-miss-it/