Wat was het een opluchting dat we vanaf medio juni weer de grens over mochten en op welverdiende karpervisvakantie in het buitenland! Iets wat zo vertrouwd en vanzelfsprekend voelde, leek plots zo ver weg. Inmiddels ontvangen we al enkele weken weer gasten op onze betaalwateren in Frankrijk, en wat is het fijn om te zien dat er over het algemeen uitstekend wordt gevangen en het karperbestand de gesloten periode goed is doorgekomen. Door een uitgekiende voerstrategie op de meeste wateren is er zelfs flink wat groei geweest en zijn er weer wat nieuwe persoonlijk records gevangen! In onze Karperklets rubriek, die inmiddels al 1.384 Nederlandstalige nieuwsitems kent, vindt u de leukste nieuwsitems en vangstverslagen.

Toch is het helaas nog geen ‘rozengeur & maneschijn’… het Corona-virus blijft onder ons het het blijft zaak om waakzaam te zijn. Op onze betaalwateren houdt dit in dat we u graag verzoeken om mondmaskers te dragen bij het bezoek aan de receptie- en sanitairruimtes. In België & Frankrijk wordt u ook gevraagd om in overdekte openbare ruimtes (zoals bijv. supermarkten, restaurants, musea etc.) een mondmasker te dragen. Op de Corona-update pagina op onze website vindt u links naar de betrouwbare nieuwspartners Nederland Wereldwijd en ANWB Reiswijzer Corona, waar u altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws en ontwikkelingen.


Na de heropening van de grenzen zijn we zelf inmiddels ook afgereisd naar diverse van onze wateren, en enkele potentiële nieuwe bestemmingen… wat was het een genot om weer aan de waterkant te zijn! Voor komende week, van 1 t/m 8 augustus staat daarnaast een familievakantie in Frankrijk ingepland… die week zijn we dus iets minder goed bereikbaar dan u van ons gewent bent.

Als nieuwsbrieflezer heeft u een streepje voor en profiteert u regelmatig van leuke acties en ‘sneak previews’… en zo ook deze editie 🙂 Net voor de Corona-uitbraak bezocht ik een nieuwe familie-bestemming in Frankrijk, het mooie La Maison du Bois. Een klein water voor de exclusieve afhuur, maar zonder twijfel één van de meeste luxe vakantiebestemmingen die we onze gasten kunnen aanbieden. Perfect voor kleine vriendengroepjes en/of families die vanuit het comfort van een prachtige 4-persoons Gite willen genieten van een gezellige (vis)vakantie. Bekijk het water als eerste via DEZE GEHEIME LINK en hopelijk spreekt het u aan. Voor het 2021-seizoen zijn er nog diverse weken beschikbaar, dus grijp uw kans. Excuses overigens voor de ‘grauwe’ foto’s… tijdens mijn bezoek in het vroege voorjaar was het nogal slecht weer.

Vanuit het gehele team van The Carp Specialist wensen wij u een heerlijke zomer toe, veel geluk, mooie momenten en gezondheid. Wanneer u op zoek bent naar een leuke karpervisvakantie, zich nog oriënteert of wellicht vragen heeft over uw reeds gereserveerde vakantie: we staan voor u klaar via e-mail op info@thecarpspecialist.nl en WhatsApp op +31655688912 (tijdens kantooruren)!

Met vriendelijke groet,

Bas van Klaveren
Jeroen Albers
Marjon Roesthuis
Bianca Venema
Patrick Scupin