Nu de eerste wintervogels weer aankomen uit het noorden, weten we dat de koudere dagen hun intrede zullen doen. Hengelsport Sappemeer is al voorbereid en heeft de winkel reeds ingericht met nieuwe winterkleding van Preston Innovations. Daar zitten hele mooie spullen tussen om de kou zorgeloos tegemoet te treden als sportvisser…

De waterdichte Bobble Hat (links) en de Waffle Beanie (rechts).

 

Dat Preston de afgelopen weken haar nieuwe collecties toonde aan de winkeliers en alvast een sluiertje oplichtte voor de begin november aangekondigde 2021 producten, is aan de social media niet ongemerkt voorbij gegaan. Zo zagen we een aankondiging voor een fraaie feedermolen onder de naam Intensity, met enkele sneak preview foto’s.

 

Waterdichte muts

Maar voor degenen die niet kunnen wachten, heeft Hengelsport Sappemeer als dealer reeds de nodige vakken en kledingrekken ingeruimd. Wat te denken van de nodige winterkleding, met warme jassen, jacks, hoodies en mutsen van het Engelse merk. Daaronder zelfs een warme waterdichte muts onder de naam ‘Waterproof Bobble Hat’. Een warme comfortabele muts die ook tegen een buitje kan, dankzij een waterdichte laag tussen de buitenkant en binnenzijde!

Vind je dat voorlopig iets te warm, dan kun je altijd nog de ‘Waffle Beanie’opzetten. Ook deze is zeer comfortabel met een zeer zachte binnenzijde en twee lagen om je hoofd lekker op temperatuur te houden tegen wind en kou.

 

Geen kou langs de waterkant.

 

Celsius range

Maar er zijn natuurlijk nog veel meer nieuwigheden te zien in Sappemeer. Ook de nieuwe Celsius range met sokken, warmtepak en Thermal Zip hoodie is te zien, alsmede neopreen handschoenen en de fraaie modieuze Celsius Puffer jacks in M t/m XXXL.

Ga dus even kijken en zonodig even aanpassen. Klik hier voor meer informatie of kijk even op Facebook voor de laatste nieuwtjes.

Het Puffer jack en de Socks uit de Celsius range…